Vetovihje: Georgia – Skotlanti 4.9.2015

Kaksi puolustamiseen panostavaa joukkuetta vastakkain EM-karsinnassa – Georgia ja Skotlanti. Toinen joukkueista on ennalta vahvempi.

BW eSports FI €100 welcome

Suomi pelaa oman karsintapelinsä perjantai-iltana Kreikassa, mutta me käännämme katseet D-lohkoon. Siinä Skotlanti jahtaa kärkisijoja Puolan ja Saksan takana, viimeksi mainitun kaksikon startatessa oman ottelunsa Skotlannin pääteltyä jo oman vieraspelinsä. Saksalla on kahden pisteen ero skotteihin ja Puolalla kolmen, kun jäljellä on neljä ottelua, joten panokset ovat kovat.

Georgialla sen sijaan ei ole enää mahdollisuuksia jatkoon. Kuudesta ottelusta joukkue on voittanut vain yhden ja hävinnyt loput, millä irtoaa taulukossa viimeistä edellinen paikka ennen heittopussi Gibraltaria – josta ainoa voitto irtosikin.

Puolustuksen osalta Georgia on ok-joukkue, ainakin suhteessa hyökkäykseen. Omiin on mennyt kuudessa ottelussa 13 maalia, ja Puola teki näistä kahdessa ottelussaan kahdeksan. Hyökkäyssuuntaan Georgia on osunut vain neljästi, ja näistä kolme se teki Gibraltaria vastaan.

Kakkosesta yli tuplakerroin

Skotlanti ei ole siis sekään ollut missään huippuiskussa, mutta keskinkertaista tasoa se on kuitenkin pitänyt yllä. Etenkin alakerta on melko tiivis, mutta hyökkäys kaipaisi enemmän tehoja.

Georgian pitäisi olla kuitenkin lyötävissä, sillä joukkueiden välillä on selvä tasoero. Maalinteko tuskin on vieraille helppoa vierasottelussa, mutta silti kertoimenlaatijat ovat mielestämme korostaneet liikaa skottien kehnoja vierasesityksiä. Puolan reissulla Skotlanti jäi vain minuuttien päähän täyspotista ja Saksakin oli parempi kotonaan ”vain” 2-1-lukemin.

Siksi pelivalintamme on kakkonen Betssonin kertoimella 2,10. Se on markkinoiden paras.

Avaa tästä pelitili Betssonille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Skotlanti voittaa
Kerroin: 2,10
Peliyhtiö: Betsson (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 4.9. klo 19.00
TV / stream:  Ottelua ei televisioida Suomessa

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi