Vetovihje: Itävalta – Moldova 5.9.2015

Moldovaa lauantaina isännöivän Itävallan kertoimet ovat olleet laskusuunnassa, mutta siitä huolimatta löydämme kotijoukkueesta pelattavaa Ernst Happel Stadionilla.

BW eSports FI €100 welcome

G-lohkoa suvereenisti hallinnut Itävalta kohtaa Moldovan lauantaina kotikentällään ja varmistaisi voitolla käytännössä paikkansa EM-kisoissa. Näin hyviin otteisiin kuitenkin harva uskoi ennen karsintoja, vaikka joukkueen odotettiinkin taistelevan kärkisijoista yhdessä Ruotsin ja Venäjän kanssa.

Itävallan toistaiseksi ainoa pistemenetys tuli Ruotsi-tasapelistä, mutta loput viisi peliä joukkue on voittanut. Molemmat ottelut Venäjää vastaan Itävalta voitti 1-0, ja esitykset ovat olleet erittäin lupaavia. Tällaisilla otteilla Itävalta voi edetä itse EM-turnauksessakin pitkälle.

Moldova sen sijaan ei ole kummoinen jalkapallomaa. Vaikka lilliputtimaa Liechtenstein on samassa lohkossa, Moldova jumittaa jumbosijalla pelattuaan kaksi tasuria ja hävittyään neljä. Tasosta on turha puhua, koska sitä ei ole. Moldovalla on yksi Euroopan surkeimmista joukkueista.

Vierailla pahoja poissaoloja

Tasoeroa joukkueiden välillä on vaikka kuinka monta pykälää. Moldova ylsi toki tasapeliin Venäjän vieraana viime lokakuussa, mutta siihen uroteot jäävätkin. Venäjä oli siinä ottelussa todella huono, mitä se on toki ollut viime vuosina ja näissä karsinnoissa oikeastaan muutenkin.

Isäntien suosikin asema on selvä, mutta se voisi olla oikeastaan selvempikin. Itävalta -1,5 maalia (asian handicap) antaisi kirjoitushetkellä kertoimen 1,65 ja 1/1 (HT/FT) 1,68 – jotka molemmat kelpaisivat, jos kumpikin joukkue olisi terveenä.

Mutta sitäkin paremmalta tuntuu, kun Moldovan kaksi ylivoimaisesti kirkkainta tähteä ovat sivussa. Kapteeni ja toppari Alexandru Epureanu sekä Veronan keskikenttämies Artur Inoita ovat ulkona, mikä laskee Moldovan osakkeita merkittävästi.

Itävalta tappaa pelin jo puoliajalla, joten 1/1 (HT/FT) otetaan peleihin kertoimella 1,68. Ja kuten sanottua, myös tasoituspeli houkuttelee.

Avaa tästä pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: 1/1 (45 min / 90 min)
Kerroin: 1,68
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 5.9. klo 21.45
TV / stream:  Ottelua ei televisioida Suomessa

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi