Vetovihje: Makedonia – Espanja 8.9.2015

Daavid vastaan Goljat. Lohkojumbo Makedonia kohtaa kärki-Espanjan, eikä voittajasta pitäisi olla epäselvyyttä. Oma pelivalintamme löytyy kulmalipulta.

BW eSports FI €100 welcome

Makedonian sijoitus lohkonsa peräpään kolmikkoon yhdessä Valko-Venäjän ja Luxemburgin kanssa ei yllätä, mutta jumbosija vain kolmen pisteen potilla seitsemästä ottelusta on alle odotusten.

Viime ottelun Makedonia hävisi Luxemburgille 0-1 lisäajan epäonnisella takaiskulla. Makedonia hallitsi peliä ja missasi rankkarin vain minuutteja aiemmin, joten itseluottamus ei ole kohdillaan.

Espanja on parannellut osakkeitaan ja pitänyt nollan viidesssä ottelussa peräkkäin. Ainoa kauneusvirhe on tappio Slovakian vieraana (2-1) kakkoskierroksella. Siltikään jatkopaikka ei ole vielä kirkossa kuulutettu – kakkonen Slovakia on kerännyt sekin 18 pistettä ja kolmonen Ukraina 15.

Viimeksi Espanja löi Slovakian 2-0 kotonaan. Tasoero oli selvä, ja aika ajoin Espanja suorastaan leikitteli vastustajan kanssa kauniilla syöttöpelillään ja luomalla tekopaikkoja. Esitys oli hyvä.

Espanjan dominointia

Tässä ottelussa tasoero on vielä selvempi, mikä näkyy myös 1×2-markkinassa kertoimien ollessa 29,00-8,00-1,18. Espanjan voiton voisi yhdistää alipeliin, koska kertoimenlaatijat odottelevat maalijuhlaa. Kulmalipulta löytyy kuitenkin paremmin palauttava pelikohde.

Espanjan hallitsee peliä rautaisella otteella, eikä Makedonia voi muuta kuin peruutella. Makedonia todennäköisesti pystyy kotikentällään pitämään numerot matalina koviakin joukkueita vastaan, mutta kulmapotkuja vieraille on varmasti luvassa. Espanjan pallonhallinta lienee luokkaa 70% tai enemmän luo takuulla painetta vastustajan rankkarialueen haminoille, ja kotijoukkue yrittää putsata palloja parhaansa mukaan väljemmille vesille.

Espanja ”voitti” kulmapotkut kotonaan Makedoniaa vastaan 8-5, mutta tuolloin maalilukemat olivat isännille 5-1. Kahdessa viime pelissä Espanja on vienyt kulmat 9-3 ja 9-1.

Espanja -3,0 kulmaa (asian handicap) pelataan Bet1234:n kertoimella 1,90. Moni muu peliyhtiö on asettanut rajaksi 3,5 suunnilleen tasakertoimilla, mikä lienee lähempänä totuutta.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: Espanja -3,0 kulmaa (asian handicap)
Kerroin: 1,90
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 8.9. klo 21.45
TV / stream:  Ottelua ei televisioida Suomessa

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi