Vetovihje: Djokovic – Cilic 11.9.2015

Djokovic vain hienoinen suosikki US Openin välierässä

Yhdysvaltain avoimissa on edetty välierävaiheeseen asti, eikä niistä ensimmäinen olekaan mikä tahansa vääntö. Hallitseva mestari nimittäin kohtaa maailmanlistan ykkösen.

BW eSports FI €100 welcome

New Yorkissa pelataan siis ensimmäinen US Openin kahdesta välierästä, kun ATP-listan kärkinimi Novak Djokovic kohtaa Marin Cilicin, joka vei nimiinsä viimevuotisen turnauksen.

Suosikkina otteluun lähtee ilman muuta Novak Djokovic. Tässähän ei ole mitään uutta – serbi on aina suosikki vastustajasta riippumatta. Marin Cilic viihtyy kuitenkin erittäin hyvin US Openin kentillä ja on säväyttänyt otteillaan koko viikon. Puolivälierässä hän selätti kovakuntoisen Jo-Wilfried Tsongan viisieräisen kamppailun päätteeksi. Jos Cilic ottaa mukaansa siitä ottelusta otteet, joita hän parhaimmillaan esitti, Novak Djokovic saa taistella voitosta tosissaan.

Toki Djokovic on ollut perinteisesti voitokas Cilicin kanssa, mutta toisaalta serbillä on hyvät tilastot ketä tahansa vastaan. Marin Cilic on kuitenkin yllätysvalmis pelaaja, ja marginaalit voivat käydä nytkin pieniksi.

Djokovic ei pääse helpolla

Cilicin vahvuuksia ovat hyvä syöttö ja vahva kämmenlyönti etenkin päätyrajan takaa. Ja jos verkkopelikin toimii samalla tehokkuudella kuin Tsonga-ottelussa, Djokovic joutuu koville.

Siksi uskommekin, että Djokovic joutuu venymään parhaaseensa. Motivoitunut ja keskittynyt Cilic vie nykykunnossaan varmasti pisteitä nimiinsä, pakottaa Djokovicin pitkiin eriin ja luultavimmin voittaakin ainakin yhden. Siksi pelivalintamme on Cilic +6,5 10betin kertoimella 1,91.

Talleta 10betille koodilla FIN100 ja lunasta täysi 100% bonus!

Vetovihje: Marin Cilic +6,5 peliä
Kerroin: 1,91
Peliyhtiö: 10bet (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Torstai 10.9. aikaisintaan klo 22.00
TV / stream:  Bet1234

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi