Vetovihje: KTP – RoPS 14.9.2015

KTP on kerännyt Veikkausliigan viime kierroksilta pisteitä siihen tahtiin, että tätä menoa joukkue on pian kuivilla. Tänään vierailulle saapuva Rovaniemen Palloseura joutuu varmasti koville.

BW eSports FI €100 welcome

KTP on voittanut kolme viidestä viime ottelustaan ja hävinnyt näistä vain yhden. Sijoitus on viimeistä edellinen eli yhdestoista, mutta karsijan paikalla joukkueen pitää vain heikompi maaliero kymppisijaa hallussaan pitävään Jaroon nähden. Molemmilla on pisteitä 26 yhtä monesta ottelusta.

Kotkalaisten seuraavat kaksi viikkoa ovat haastavat, sillä vastaan asettuvat tänä aikana kaikki kolme liigan kärkiseuraa: RoPS, SJK ja HJK. Lisäksi luvassa on reissu HIFK:n vieraaksi. Näistäkin otteluista olisi kuitenkin raavittava pisteitä, mikäli joukkue mielii molempien viivojen yläpuolelle.

Viime ottelu Lahdessa katkaisi KTP:n neljän ottelun tappiottoman putken isäntien päätöshetkien voitto-osumalla, mutta muuten vire on ollut viime aikoina hyvä. Voitot ovat irronneet vieraissa Maarianhaminasta sekä kotona Interistä ja Jarosta. Välissä tuli tasapeli Kuopiossa.

Terveystilannekin on kohtalainen. Poissa ovat Samuli Kaivonurmi, Juho Lehtonen ja Aleksi Tarvonen, ja Sasha Anttilaisen pelaaminen on epävarmaa. Lahdessa kentälle päässeet tuoreet hankinnat, Babatunde Wusu ja Eetu Muinonen pääsivät heti hyvin sisään joukkueeseen.

Lappilaiset kehnossa iskussa

Vierailija RoPSin sijoitus taulukossa on kolmas. Kokeneen Juha Malisen luotsaama ryhmä on porskuttanut läpi kauden kärkipäässä, vaikka joukkueen esitykset ovatkin ajoittain ailahdelleet. Nyt alla on neljä voitotonta ottelua, ja viimeisistä yhdeksästä on tullut vain yksi voitto.

Edellisessä ottelussa RoPS jäi maalittomaan kotitasuriin Jaroa vastaan. Rovaniemeläisten kannalta huolestuttavaa on, että joukkue on jäänyt jo kolmessa ottelussa peräkkäin kokonaan ilman maaleja. Eero Markkasen liittyminen joukkueeseenkaan ei ole näkynyt lisätehoina.

RoPS voitti joukkueiden avauskohtaamisen kesäkuussa kotonaan puhtaasti 4-0. Kuukautta myöhemmin Kotkassa jäätiin nolla-nollaan. Nytkin luvassa lienee todennäköisimmin vähämaalinen vääntö.

Kertoimissa vieraat on asetettu kuitenkin selväksi suosikiksi, mitä emme viime allekirjoita. RoPS on heikossa vireessä, kun taas KTP taistelee itseään tosissaan sarjan peräpäästä ylös. Tasapeliriski on ilmeinen, mutta isännillä on kertoimiaan paremmat voitonsaumat. Pelivalintamme on KTP +0 Pinnaclen kertoimella 2,42. Se on markkinoiden paras. Tasapelin sattuessa panos palautuu.

Avaa tästä pelitili Pinnaclelle ja tartu kiinni markkinatoppiin!

Vetovihje: KTP +0 (asian handicap)
Kerroin: 2,42
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Maanantai 14.9. klo 18.30
TV / stream:  IS Extra

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi