Vetovihje: JYP – SaiPa 17.9.2015

Jatkuvatko isäntien maalinteko-ongelmat?

JYP joutuu kotijäällään torstaina kovan haasteen eteen, kun vieraaksi saapuu sarjakärki SaiPa. Keskiviikon HIFK-voiton perusteella ei olisi ihme, vaikka Sputnikin pistesaalistus jatkuisi. 

BW eSports FI €100 welcome

JYP käynnisti Liigan 30-vuotiskautensa perjantaina tappiolla Vaasassa (3-2 Sportille), mutta heti seuraavana päivänä Jyväskylässä tuuleteltiin voittoa. Hurrikaanipaidat selättivät Hippoksella Ässät tasaisen ottelun jälkeen lukemin 2-0.

Viime kevään pronssijuhliin päättänyt JYP sijoitettiin median kausiennakoissa ylempään keskikastiin taistelemaan suorasta pudotuspelipaikasta. Tähän kauteen joukkue lähti viimevuotista nimettömämmällä, joskin tasaisemmalla ryhmällä. Vaihtuvuus oli pientä, ja sama valmennus jatkaa jo kolmatta kautta.

Viime kaudella Marko Virtasen porukka tehtaili toiseksi eniten maaleja, mutta tällä kaudella kiekollista taituruutta on vähemmän. Materiaali on puolustusorientoituneempi, koska yhtä selkeitä kärkipelaajia ei ole. Tätä ilmentää myös kahden avausottelun tehtyjen maalien määrä: neljä.

SaiPa nousi IFK-voitolla piikkiin

SaiPa selätti keskiviikkona HIFK:n kotonaan ehjän esityksen jälkeen maalein 4-1. Voitto nosti joukkueen sarjan kärkeen. Kausi käynnistyi kahdella voitolla tuoreesta paikalliskilpailijasta KooKoosta (4-3 vl. ja 2-7). Kausiennakoissa SaiPalle on veikkailtu jotakuinkin samoja sijoja kuin JYPille.

Torstai illan kohtaaminen on kertoimenlaatijoiden 1×2-asetelman perusteella isäntien heiniä. JYP pelasi viimeksi lauantaina ja pelaa nytkin kotonaan, joten sikäli isännillä on toki eilen pelannutta SaiPaa suotuisammat lähtökohdat otteluun.

Lisäksi Hippos on ollut SaiPalle perinteisesti hankala paikka vierailla. Viime kaudella SaiPa voitti kuitenkin kaksi kolmesta kohtaamisesta Jyväskylässä – yhden rankkareilla ja toisen varsinaisella peliajalla. Jälkimmäinen katkaisi pitkän voitottoman putken, sillä edellisen täyden pottinsa Sputnik haki Hippokselta lokakuussa 2009.

Tätä uskallamme pitää lupaavana käänteenä vieraiden kannalta, sillä nyt kun tilastopeikko on heivattu hartioilta, SaiPaan voi hyvällä syyllä luottaa nytkin. Pelivalintamme on SaiPa +0 aasialaisena tasoitusvetona ComeOnin kertoimella 2,28. SaiPan voitolla kassakone kilahtaa, ja jos ottelu etenee jatkoille, panos palautuu.

Avaa tästä pelitili ComeOnille ja lunasta 300 euron bonus!

Vetovihje: Saipa +0 (asian handicap)
Kerroin: 2,28
Peliyhtiö: ComeOn! (300 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Torstai 17.9. klo 18.30
TV / stream:  Nelonen Pro ja Ruutu-palvelu

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi