Vetovihje: Sport – TPS 18.9.2015

Jatkavatko vaasalaiset kotivoittojen tiellä?

Vaasan Sport isännöi perjantaina Turun Palloseuraa Kuparisaaressa. Isoja satsauksia kauteen tehnyt TPS on suosikki, mutta pisteet eivät lähde vieraiden mukaan helpolla.

BW eSports FI €100 welcome

Edellisen kerran 1970-luvun puolivälissä SM-liigassa nähty Vaasan Sport palasi pääsarjaan viime kaudeksi. Tulokaskausi oli odotetun vaisu ja vaasalaiset sijoittuivat runkosarjan viimeiseksi. Median kausiennakoissa joukkue rankattiin nytkin häntäpäähän, joskin tuoreinta tulokasta KooKoota ylemmäs.

Tomek Valtosen luotsaama ryhmä uudistui hiukan täksi kaudeksi, ja tehoja voidaan odottaa nyt muiltakin kuin Charles Bertrandilta. Puolustus on uskottava, ja maalilla ykkösveskari Mika Järvinen on osoittanut olevansa yhä suhteellisen luotettavaa liigatasoa. Joukkue on esittänyt alkukaudesta energistä peliä ja kerännyt viiden pisteen saaliin kolmesta ottelusta.

Etenkin kotona peli on kulkenut. Avauksessa JYP kaatui 3-2 ja keskiviikkona Pelicans jatkoilla 2-1. Siinä välissä Ilves oli Tampereella parempi maalein 4-2.

TPS kertoimensa veroinen suosikki?

TPS:n viime kausi oli todellinen floppi. Kallis joukkue alisuoritti pahasti, eikä valmentajanvaihtokaan auttanut asiaa. Kesällä Aurajoen rannalla on tapahtunut kuitenkin hyviä asioita, ja näkymät ovat vaihteeksi lupaavat. Ari-Pekka Selin tarttui ruoriin päävalmentajana, ja myös pelaajistossa moni lähtijä on onnistuttu korvaamaan täsmähankinnoilla. Tomi Kallion, Eric Perrinin, Dave Spinan ja kumppaneidenmyötä joukkueen runko on jopa laadukkaampi kuin aiemmin.

Mediassa joukkueelle povattiin kauden alla pudotuspelipaikkaa, ja uusi sesonki käynnistyikin 3-1-kotivoitolla HPK:sta. Tiistaina Kärpät oli Oulussa kuitenkin parempi maalein 4-3.

Vaasaan TPS lähtee ilman muuta suosikkina (kakkosen kerroin luokkaa 2,15), mutta nähdäksemme Sportilla on kuitenkin kohtalaiset yllätyssaumat. Viime kaudella TPS oli vaasalaisille kaikkein mieluisin vastus, sillä Sport voitti kahdesti kotonaan ja kahdesti Turussa häviten vain kauden viimeisen vieraskohtaamisen. Myös alkusyksyn Pitsiturnauksessa Sport otti 1-0-voiton.

Otetaan siis rohkeasti kotkapaitojen voitto kokeiluun Betsafen kertoimella 3,10. Se on markkinoiden paras.

Avaa tästä pelitili Betsafelle ja lunasta 150 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, Sport voittaa
Kerroin: 3,10
Peliyhtiö: Betsafe (150 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 18.9. klo 18.30
TV / stream:  Nelonen Pro ja Ruutu-palvelu

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi