Vetovihje: Real Madrid – Granada 19.6.2015

Real Madridin supertykki jälleen pitelemätön?

Real Madrid isännöi lauantaina Granadaa selvänä suosikkina. Me olemme löytäneet otteluun mielenkiintoisen pelikohteen.

BW eSports FI €100 welcome

Kahdeksan maalia. Kaksi ottelua.

Real Madrid on todella häikäissyt vireellään viime aikoina. Kahden edellisen ottelun maaliero on hurja 10-0. ”Pääsyyllinen” loistavien esitysten takana on Cristiano Ronaldo. Portugalilainen on nimittäin paukuttanut kahdeksan häkkiä kahdessa viime pelissä – siis kahdeksan kymmenestä!

Ei ole mikään salaisuus, että Cristiano Ronaldo on maalinsylkijä. Hän on tehtaillut 80 rysää Mestarien liigassa ja 499 ammattilaisurallaan. Täydessä pelikunnossa ja parhaana päivänä häntä ei pysäytä jalkapalloilevassa maailmassa mikään.

Ja Granadastako olisi supertähden pysäyttäjäksi? Ei kovin todennäköistä.

Hyvä saldo myös Granadaa vastaan

Cristiano Ronaldo on heiluttanut aiemmin myös Granadan verkkoa. Edellisessä kohtaamisessa kolmekymppinen maalitykki osui peräti viidesti. Sitä edeltävissä kahdessa yhteenotossa hän teki molemmilla kerroilla joukkueensa avausmaalit. Granada ei siis ole löytänyt keinoja Ronaldon pysäyttämiseksi.

Kauden kolmessa avausottelussaan Granada on vieläpä päästänyt omiin seitsemän maalia, vaikka vastassa ei ole ollut huippujoukkueita. Tämä kielii siis puolustusongelmista, mikä ei lupaa hyvää vierailusta Santiago Bernabeullekaan.

Luvassa pitäisi olla siis helppo voitto Real Madridille, joka on kovassa lyönnissä. Ja kun tiedossa on, että Gareth Bale jättää ottelun väliin, avausmaalia tarjoillaan suoraan Cristiano Ronaldon eteen. Siksi uskomme portugalilaisen iskevän joukkueensa avausmaalin William Hillin kertoimella 3,30.

Avaa tästä pelitili William Hillille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: Cristiano Ronaldo ensimmäinen maalintekijä
Kerroin: 3,30
Peliyhtiö: William Hill (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 19.9. klo 17.00
TV / stream:  VeikkausTV, Bet1234

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi