Vetovihje: Reading – Everton 22.9.2015

Championship kuutonen kohtaa Valioliigan kuutosen Liigacupissa. Sarjatasoa alempana pelaava Reading saa etua isännän roolistaan Evertonia vastaan. Me odotamme runsasmaalista koitosta.

BW eSports FI €100 welcome

Liigacup on yllätysten turnaus, ja syykin on selvä: Parhaat lepuuttavat usein avainpelaajiaan, joten altavastaajilla on saumat näyttää hauista.

Readingilla on alla muutama rankka vuosi, mutta nyt seura on alkanut suorittaa odotusten mukaisella tasolla. Kahdeksan ottelua Championshipissä ovat tuottaneet kelpo pistepotin, joka oikeuttaa taulukon kuutossijaan – siis viimeiseen nousukarsintapaikkaan oikeuttavaan sijoitukseen. Saldona on 3-2-2. Viime vuosi oli floppi, joten parannusta on tullut paljon.

Myös Everton on esiintynyt edukseen – hallussa on kuutossija saldolla 2-3-1. Parissa pelissä joukkue on pelannut erinomaisesti ja muissa keskinkertaisemmin. Kokonaisuutena suorittamisen taso on kuitenkin pysytellyt hyvänä.

Maalijuhlat jatkuvat

Molempien joukkueiden valmentajat ovat aikeissa kierrättää pelaajiaan, eikä vain Everton. Liigacup ei ole tälläkään kaudella seurojen ykkösturnaus, ja se taas voi johtaa tavallista suuremmalla todennäköisyydellä maalijuhliin Madejski Stadiumilla. Evertonin Kevin Mirallas jättää ottelun sivuun pelikieltonsa takia samoin kuin Séaman Coleman, ja etenkin jälkimmäisen poissaolo voi näkyä alakerran heikentymisenä.

Reading ei ole erityisemmin häikäissyt cupissa vaikka onkin selvittänyt jo kaksi kierrosta. Ykkösliigan Colchester kaatui 1-0 vasta jatkoilla, kun ratkaisuosuma syntyi 115. minuutilla. Kakkosliigan Portsmouthia vastaan Reading nousi tappiolta 2-1-voittoon.

Everton otti rennosti Ykkösliigan Barnsleya vastaan, kun 90 minuutin jälkeen peli oli 3-3. Jatkoilla Toffees paukutti kaksi maalia. Valioliigassa Everton on ottanut vieraspelit varovaisemmin, mutta nyt joukkue lienee aloitteellisempi, kun vastustaja pelaa sarjatasoa alempana.

Liigacupin avauskierroksilla paukuteltiin maaleja oikein urakalla. Kaikkiaan 22/36 ottelua tuotti yli 2,5 maalia avauskierroksella ja 16/24 kakkosrundilla. Me uskomme saman menon jatkuvan Betsafen kertoimella 2,05.

Avaa pelitili Betsafelle ja lunasta 150 euron bonus!

Vetovihje: Yli 2,5 maalia
Kerroin: 2,05
Peliyhtiö: Betsafe (150 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 22.9. klo 22.00
TV / stream:  Ei televisioida Suomessa

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi