Vetovihje: KooKoo – Tappara 24.9.2015

Vetääkö liigatulokas eksperteiltä maton alta?

Liigatulokas KooKoo vaikutti pelaavansa alkuun täysin väärässä sarjassa, mutta sittemmin meno on muuttunut. Olisiko Tapparakin tänään yllätettävissä?

BW eSports FI €100 welcome

KooKoon paluu pääsarjaan neljännesvuosisadan jälkeen meni uusia ympyröitä ihmetellessä, mutta hiljalleen kouvolalaiset ovat saaneet juonenpäästä kiinni. SaiPa-tappioiden jälkeen HPK kaatui Lumon-areenassa varsinaisella peliajalla lukemin 3-2, sen jälkeen Ässät samassa hallissa voittolaukauksilla 4-3. Viikko huipentui taisteluvoittoon Turussa, missä paikallinen Palloseura taipui jatkoilla 0-1-tappioon.

Turussa KooKoo jäi vähille maalipaikoille, mutta onnistunut puolustuspeli piti myös TPS:n kaukana tekosektoreilta. Muutos oli melkoinen kauden käynnistäneisiin otteluihin nähden, sillä niissä KooKoo vaikutti Mestis-joukkueelta ja SaiPa sai huseerata kouvolalaisten päädyssä miten tahtoi.

Median kausiennakoissa KooKoo asetettiin poikkeuksetta sarjan jumbosijalle. Monelta jäi kuitenkin vähälle huomiolle, että kouvolaisilla on kasassa sarjan toiseksi iäkkäin joukkue. Voitokkaat ottelut ovatkin herättäneet kysymyksen siitä, astuivatko asiantuntijat arvioissaan sittenkin miinaan. Kokeneet liigajyrät Josh Greenin johdolla nimittäin saattavat nostaa joukkueensa loppusijoituksissa yllättävänkin korkealle muiden (esimerkiksi HPK:n ja Ässien) kompuroidessa.

Tapparalla samat ongelmat kuin vuosi sitten

Tappara aloitti kauden voitolla Ilveksestä, mitä seurasi kolme jatkoille venynyttä ottelua. Kuopiosta irtosi voitto jatkoilla, kotona tuli tappio Lukolle ja Espoossa tappio voittolaukauksilla.

Tappara on kärsinyt samasta ongelmasta kuin viime kauden alussa eli ratkaisijoiden puutteesta. Vaikka alakerta on tutun tiivis, neljä ottelua ovat tuottaneet vain yhdeksän tehtyä maalia, mikä on kääntänyt tasaiset väännöt vastustajille, Toistaiseksi ainoa kahden maalin mies on Arttu Ilomäki. Kultakypärää kantaa puolustaja Teemu Aalto saldollaan 0+3.

Myös ylivoimapeli on kehnoa – tuttua viime kauden alkupuolelta tämäkin. Tappara on iskenyt yhdeksän ylivoimansa aikana vain yhden maalin.

Näihin asetelmiin nähden uskomme, että ottelun lähtökohdat ovat kertoimia tasaisemmat. Betsson antaa double chance -kohteessa 1X:lle kertoimen 2,02. Se on markkinoiden paras ja maistuu meille.

Avaa tili Betssonille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: Double chance 1X
Kerroin: 2,02
Peliyhtiö: Betsson (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Torstai 24.9. klo 18.30
TV / stream:  Nelonen Pro ja Ruutu-palvelu

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi