Vetovihje: Nantes – PSG 26.9.2015

Tuttu juttu: Pariisilaiset eivät mässäile kulmilla

Niinhän se on, ettei voittavaa joukkuetta eikä toimivaa konseptia kannata vaihtaa. Siksi mekin luotamme Paris Saint-Germainin otteluissa edelleen kulmavetoon.

BW eSports FI €100 welcome

Vihjetykkiä pitempään seuranneet tietävät, että me käännämme katseet aina kulmalipulle, kun Paris Saint-Germain pelaa. On julkinen salaisuus, että Ranskan hallitseva mestari ei viihdy kulmalipulla kuten muut Euroopan isot joukkueet. Tämä siitä huolimatta, että PSG usein hallitsee kenttätapahtumia.

PSG:llä on suhteellisen lyhyt ja nopea hyökkäyskalusto, joka hakeutuu tekopaikoille mieluiten keskustan kautta. Siksi kulmiakin nähdään vähän.

Mutta koska joukkue on ottelusta toiseen ennakkosuosikki, peliyhtiöt laativat kulmapotkujen kertoimet virheellisesti dominanssiin perustuen. Tämä sopii meille.

Nantesilla alla kolme tappiota

Kotijoukkue Nantes ei ole parhaassa iskussa, sillä alla on kolme peräkkäistä tappiota ja liki 300 minuuttia ilman maalia. Nyt vastus ei voisi olla siis pahempi.

Paris Saint-Germain sen sijaan on esiintynyt edukseen, vaikka täysin valmista peli ei joka osa-alueella vielä olekaan. Tänään PSG onkin selvä suosikki vaikka joutunee taistelemaan voitosta tosissaan. Vähämaalinen vierasvoitto lienee todennäköisin lopputulos.

Pelivihje poimitaan kuitenkin kulmalipulta, missä Betsson palauttaa panoksen 1,87-kertaisena alle yhdeksästä kulmasta. PSG:n keskiarvo on noin seitsemän kulmaa per vieraspeli (siis 3,5 molempiin suuntiin). Nantes luo keskimäärin 4,5 kulmaa per peli, mutta PSG:tä vastaan niitä voi odotella tulevan vähemmän.

Avaa tästä pelitili Betssonille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: Alle 9 kulmapotkua ottelussa
Kerroin: 1,87
Peliyhtiö: Betsson (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 26.9. klo 18.30
TV / stream:  Ottelua ei esitetä Suomessa

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi