Vetovihje: Watford – Crystal Palace 27.9.2015

Watford kohtaa Crystal Palacen Vicarage Roadilla sunnuntai-iltana. Me odottelemme mittelöstä kertoimenlaatijoita tasaisempaa.

BW eSports FI €100 welcome

Tulosten ei kannata antaa hämätä. Watford pelaa viihdyttävää jalkapalloa ja paremmalla tasolla kuin moni nousija yleensä. Kolme tasapeliä saivat seurakseen tappion, mutta nyt on tullut kaksi peräkkäistä voittoakin – Swanseasta ja Newcastlesta.

Saldo on siis aika vaikuttava, ja jos meno jatkuu samanlaisena, sarjasopimus uusiutuu varmasti. Ilmiö on kuitenkin tuttu sikäli, että tulokkaat tapaavat pelata alkukaudesta paremmin ja palaavat todelliselle tasolleen myöhemmin.

Crystal Palacen alkukauden ohjelma on ollut painajaismainen. Kuudessa avauspelissään joukkueella on ollut vastassa kärkipäähän ennustetut Arsenal, Chelsea, Manchester City ja Tottenham. Mestari-Chelsean vieraana Palace ylsi jopa voittoon, mutta täysi potti irtosi myös Aston Villalta ja Norwichilta.

Lontoolaisilla on siis Watfordin tapaan yhdeksän pistettä plakkarissa, mutta kuten sanottua, ohjelma on ollut rankka.

Pelin kuva sopii Palacelle

Kaikki kunnia Watfordin esityksille,  mutta tähän otteluun Crystal Palace lähtee suosikkina. Vierailla on tulivoimaa ja taktista valmiutta pelata erilaisia vastustajia vastaan. Tänään on oletettavaa, että Watford on kotonaan aloitteellisempi ja pyrkii pallonhallintaan. Yksi Crystal Palacen vahvuuksista on kuitenkin vastaiskupeli, jossa kytätään iskunpaikkoja vastustajan virheistä.

Crystal Palacella on voitto alla, kun Charlton kaatui cupissa 4-1. Sitä ennen joukkue kärsi 0-1-tappiot Manchester Citylle ja Tottenhamille. Parilla pelaajalla on pikkuvammoja, mutta heille löytyy paikkaajia.

Watford on hienoinen suosikki, mutta ei kertoimien veroinen sellainen. Crystal Palace draw no bet nostetaan peleihin Unibetin kertoimella 2,23. Se on ylivoimaisesti markkinoiden paras.

Tartu kiinni markkinatoppiin ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Crystal Palace draw no bet
Kerroin: 2,23
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 27.9. klo 18.00
TV / stream:  MTV Sport 1

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi