Vetovihje: West Bromwich – Everton 28.9.2015

Tiukasti puolustava West Bromwich kohtaa loukkaantumisista kärsivän Evertonin The Hawthornsilla maanantai-iltana. Moni seikka puhuu erään merkin puolesta 1×2-kohteessa, mutta sivupelinkin löysimme. 

BW eSports FI €100 welcome

Valioliigan seitsemäs kierros päätetään tänään, ja tämä kaksikko on viimeinen pari uunista ulkona.

Kausi on käynnistynyt molempien osalta kohtalaisen hyvin. Everton haluaa taistella europaikoista ja hamuaa kolmen pisteen pottia, sillä voitolla joukkue nousisi Tottenhamin tilalle viitospaikalle. Yhdeksän pistettä kuudesta pelistä ei ole supersaldo, mutta ohjelmakin on ollut rankka, kun vastassa ovat olleet esimerkiksi Southampton, Manchester City, Tottenham ja Chelsea.

West Bromwich taistelee sarjapaikastaan. Säilymisen pitäisi onnistua, mutta muuten tasoeroa sarjan yläpäähän on liikaa. Paikka taulukon ylemmässä puoliskossa olisi jymy-yllätys. Saldoon 2-2-2 voi joka tapauksessa olla tyytyväinen varsinkin, kun tappiot ovat tulleet Manchester Citylle ja Chelsealle.

0-0 suosittu lopputulos

Tästä mittelöstä voidaan odotella äärimmäisen tiukkaa ja tasaista, mikä näkynee myös tulostaululla. West Bromwich hävisi viime ottelunsa Norwichille 0-3, mutta muuten päävalmentaja Tony Pulis on pitänyt joukkueensa puolustuspelin tiiviinä. WBA on pitänyt nollan neljässä kuudesta ottelustaan. Hiljaista on tosin ollut hyökkäyssuunnassakin.

Evertonilla on jokunen poissaolo. Joukkue on tullut toimeen niistä huolimatta, mutta kentällä ei ole kuitenkaan paras kokoonpano. Vieraissa joukkue on pelannut vieläpä selvästi varautuneemmin kuin kotona. Avauspeli tuotti voiton (0-3) Southamptonista, mutta sitä seuranneet ottelut Tottenhamia ja Swanseaa vastaan tuottivat maalittoman tasapelin.

Tuntuma on nytkin sellainen, että kamppailusta tulee tilanneköyhä ja vähämaalinen. Molemmilla on kaksi tasuria, ja kaikki neljä ovat päättyneet 0-0. Myös kaksi neljästä viime keskinäisestä on päättynyt maalittomana.

Panokset asetetaan siis tasurille Unibetin kertoimella 3,32 sekä nolla-nollalle kertoimella 9,35. Parhaan ”tulosvetokertoimen” saa Betssonin kohteesta ”Ensimmäinen maali: ei kumpikaan”.

Vetovihjeet: 1×2, risti
Ensimmäinen maali: ei kumpikaan
Kertoimet: 3,32 / 9,35
Peliyhtiöt: Unibet (100+10 euron bonus)
Betsson (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Maanantai 28.9. klo 22.00
TV / stream:  MTV Sport 1

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi