Vetovihje: Barcelona – Bayer Leverkusen 29.9.2015

Messi ulkona - miten käy Barcan?

Eurooppalainen seurajoukkuemestari Barcelona isännöi kovavireistä Bayer Leverkusenia Camp Noulla, mutta tasoero on siltikin iso katalaanien eduksi.

BW eSports FI €100 welcome

Kakkosena Espanjan liigassa pisteen päässä kärki-Villarrealista – ei kai ihan surkeasti?

Toki Barcelonalla on jonkin sortin ongelmia. Yleensä joukkue nousee tappion jälkeen nopeasti takaisin voittojen tielle. Joukkue on yksinkertaisesti niin laadukas.

Mutta viime viikolla Celta Vigo oli ensin parempi maalein 4-1 ottelussa, joka oli Barcelonalta heikoin esitys aikoihin, jos unohdetaan Espanjan Supercup-finaali Athletic Bilbaota vastaan (1-5-tappio). Sitä seurasi toki 2-1-voitto heikosta Las Palmasista, mutta esitys oli kaikkea muuta kuin vakuuttava. Tasapelikään ei jäänyt kauaksi.

Mutta ei kai Barca voi kolmea peräkkäistä ottelua pelata huonosti?

Vaihtelevien esitysten syksy

Bayer Leverkusen on ollut alkukauden otteissaan ailahteleva. Osa otteluista Bundesliigassa on ollut loistavia, osa surkeita. Kasassa on saldo 4-0-3, joka oikeuttaa viitossijaan. Yksi tappioista tuli muuten kotona nousija-Darmstadtia vastaan.

Mestarien liigassa startti on ollut odotettu. Valkovenäläinen BATE kaatui kotona, mutta se peli pitikin voittaa. Barcelonan avaus tuotti 1-1-tasurin Roman vieraana.

Viimeiset kaksi peliään Leverkusen on voittanut nollille. Mainz 05:a vastaan voittoon riitti yksi maali ja Werder Bremen sai ottaa omiin kolme. Kelpo suorituksia.

Kertoimet eläneet

Barcelonan kannalta isoimmat otsikot Las Palmas-ottelusta revitettiin Leo Messin loukkaantumisen johdosta. Supertähti on kaksi kuukautta sivussa, mikä näkyy varmasti otteissa. Toisaalta Luis Suarez ja Neymar pitävät maailmanluokan tasoa yllä.

Messin loukkaantuminen on kuitenkin vaikuttanut jonkin verran 1×2-markkinaan – Barcelona on pudonnut supersuosikista suosikiksi, ja vieraille on povattu parempia yllätyssaumoja. Tällä hetkellä kertoimet ovat luokkaa 1,40-5,00-9,00.

Barcelona ei kuitenkaan kaadu Messin poissaoloon. Joukkue on edelleen yksi maailman kovimmista seurajoukkueista ja hankala kaadettava Camp Noulla. Tästä kertovat myös edelliset Mestarien liigan tulokset 3-0, 2-0, 1-0, 3-1 ja 3-1, kun vastassa ovat olleet Bayern München, PSG, Manchester City, PSG, Ajax. Ai niin, ja kun tämä kaksikko kohtasi viimeksi Camp Noulla vuonna 2012, Barcelona voitti murskaluvuin 7-1.

Tänä syksynä Leverkusenilla on ollut hankalaa parempia joukkueita vastaan. Niin Bayern Münchenille kuin Borussia Dortmundillekin tuli nimittäin 0-3-tappiot.

Peleihin poimitaan Barcelona -1,5 maalin tasoituksella (asian handicap) Pinnaclen kertoimella 2,15.

Avaa tästä pelitili Pinnaclelle ja varmista lisäjännitys illan tv-jännäriin!

Vetovihje: Barcelona -1,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,15
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Tiistai 29.9. klo 21.45
TV / stream:  Yle TV2

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi