Ravivihje: Vermo T65 30.9.2015

Vermon mielenkiintoisella T65-kierroksella on tänään jackpot-rahaa jaossa ylimääräiset 86.313 euroa ja se kiinnostaa Vihjetykkiäkin.

BW eSports FI €100 welcome

T65-1:

Avauskohde on kinkkinen. Ykkösrastimme on 7 Saxoi, jolle Jorma Kontio tarjosi Kriteriumin karsinnoissa todella raskaan juoksun. Kontio ajo viesti kuitenkin luottamuksesta reilut 5.000 euroa tienanneeseen hevoseen ja edelliselle kerralla Teivossa ruuna voittikin vakuuttavasti. Hannu Korvella ajolinjat on usein myös haastavia, joten lapulle laitetaan myös kesällä vahvaa virettä esittänyt 6 Luckyline Krok ja startista nopeat 3 Sibian CR ja 5 Doubledip.

T65-2:

1 Pehveri on ylivoimaisesti lähdön kyvykkäin hevonen. Valitettavasti se on myös lähdön kovapäisinkin. Viimeksi Pehveri jäi pois, kun se ei kääntynyt voltissa ja edellisellä kerralla tuli hervoton lähtölaukka. Ravatessaan Pehveri kiertää ympyrää tämän lähdön vastustajien ympärillä. Varmistuksena lapulle otetaan suoritusvarma 3 Virin Eko, jonka vire on noususuunnassa. Viimeksi viikolla Virin Eko oli Teivossa toinen rehdin esityksen päätteeksi.

T65-3:

Kolmas lähtö on todella mielenkiintoinen. Mahtiesityksiä kuolemanpaikalta tehnyt 4 Agnese on ylisarjassakin suosikki. Agnesen peliprosentit ovat kuitenkin kovat ja pätkänopea 2 Sands Pepper on erittäin vaarallinen hyvältä lähtöpaikalta. Ylivauhtisella juoksulla kyvykkäät ja peleissä unohdetut 9 Willy Yankee ja 10 Rocking Love eivät ole vailla mahdollisuuksia.

T65-4:

5 Costello on neljännessä lähdössä luokaltaan ylivoimaisesti kyvykkäin, mutta ravi ei lauantaina Lappeessa silmiä hivellyt. Silti Costello puristi luokallaan kolmanneksi yli kilometrin kirillä. Varmaksi Costelloa ei ravivaikeuksien takia voi laittaa ja lapulle mukaan otetaan piikkipaikkaa hamuava 2 I.P. Legenda ja aina loppuun saakka rehellisesti taisteleva 10 Suvelan Tähti.

T65-5:

Viidennessä lähdössä lähtöpaikat ratkaisevat paljon. 1 Thelma Zet on nappipaikalla ja Reijo Tauriaisen ajokki laitetaan varmaksi. Tauriainen on tarjonnut tammalleen usein raskaita juoksuja ja potku ei ole viime aikoina riittänyt loppuun asti. Viimeksi Agnese jyräsi Thelma Zetin rinnalta voittoon, tällä kertaa Agnesen kaltaisia tykkejä ei ole viivalla ja Tauriainen saanee keulatkin aikaisempia kertoja helpommalla.

T65-6:

Isokenkä on yksi syksyn upeimmista lähdöistä kotimaan kamaralla. 5 Seabiscuit on noussut Ivar Holmlundin tallista jättivireeseen ja 8-vuotiaan ruunan lähtönopeus on kehittynyt paljon vanhoilla päivillä. Seabiscuit on tehnyt läpi kesän rehtejä esityksiä ja ruuna on ollut paras suomalainen Kouvola GP:ssä ja St. Michelissä. 1 Twigs Voici on startista nopeampi, mutta Seabiscuitia vastaan Pekka Korpi tuskin tammallaan keulasta päästelee. 3 Bret Boko tuo välistä oman sekoituksen soppaan, mutta tosiasia on, että Bret Boko ei ole Seabiscuitia tänä kesänä voittanut kertaakaan.

Vihjerivi:

3,5,6,7

1,3

2,4,9,10

2,5,10

1 Thelma Zet

5 Seabiscuit

9,60 euron vihjerivistä on ostettavissa 1/10 osuus tästä linkistä.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi