Vetovihje: Lazio – Saint Ètienne 1.10.2015

Eurooppa-liigan torstai tarjoaa italialais-ranskalaisen yhteenoton, kun Saint Ètienne matkaa Rooman Stadio Olimpicolle. Kotonaan vahva Lazio ei kuitenkaan luovu potista helpolla.

BW eSports FI €100 welcome

Saint Ètienne on aloittanut kauden hienosti – suoraan sanottuna jopa liiankin hienosti. Siksi edellisen ottelun kylmä suihku (1-4-tappio kotona Nicelle) ei oikeastaan edes yllättänyt.

Pudottiko selkäsauna joukkueen takaisin maanpinnalle? Kakkossijalla Saint Ètienne sentään yhä on, mutta on vain ajan kysymys, milloin sijoitus löytyy taulukossa alempaa. Edessä on tiukka ohjelma, joka ei puolla pysymistä kärkikahinoissa, mutta sitäkin painavampi tekijä on se, että joukkue ei ole yksinkertaisesti riittävän laadukas mitelläkseen tasapäisesti huippujoukkueiden kanssa.

Puolustuksesta ovat niin Kevin Théophile Catherine kuin Benoit Assou-Ekottokin sivussa. Ei siis mikään optimaalinen tilanne ranskalaisille.

Voittanut kotona 4/4

Laziolta ovat sivussa Miroslav Klose ja Stefan de Vrij. Alessandro Matri ja Antonio Candreva ovat lähestymässä pelikuntoa, joten he saattavat olla jo mukana.

Lazio on ollut hiukan ailahteleva viime aikoina, sillä esitysten taso on vaihdellut ääripäästä toiseen. Nyt vaikuttaisi kuitenkin siltä, että joukkue on saanut hiukan vakautettua menoaan. Napolille kärsityn 0-5-tappion jälkeen Lazio kaatoi Genoan ja Hellas Veronan. Nousutrendiä siis isännillä.

Sekin kannattaa huomata, että Lazio on raapinut kotiin täydet potit kotikentällä niin Serie A:ssa kuin Mestarien liigan karsinnoissakin, kun vastassa ovat olleet Bayer Leverkusen, Bologna, Udinese ja Genoa. Vaikea olisi siis uskoa, että Saint Ètiennestä olisi voittokulkua pysäyttämään. Sama ranskalaisporukka kun jäi esimerkiksi 2-2-kotitasuriin Rosenborgin kanssa Eurooppa-liigan avauksessaan.

Ykkönen on siis valintamme. Parhaan kertoimen 1,91 tarjoaa 10Bet, jolle kumppanisivustomme Pelivihjeet.net tarjoaa yksinoikeudella Suomen parhaan bonuksen (100 euron talletuksella 100% bonus, muille vain 50%) koodilla FIN100.

Siirry tästä Pelivihjeet.netiin ja lunasta täysi bonus!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, Lazio voittaa
Kerroin: 1,85
Peliyhtiö: 10Bet (Pelivihjeet.netin kautta 100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Torstai 1.10. klo 20.00
TV / stream:  Ottelua ei esitetä Suomessa

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi