Vetovihje: JYP – KooKoo 2.10.2015

Kotijoukkue kaikkea muuta kuin selvä suosikki

Kolmen ottelun tappioputkeen ajautunut JYP isännöi perjantain kolmen ottelun liigakierroksella KooKoota. Sarjanousija on yltynyt huikeaan vireeseen eikä ole kertoimien veroinen altavastaaja.

BW eSports FI €100 welcome

JYP aloitti kauden hyvin voittamalla kolme neljästä ensimmäisestä ottelustaan. Nyt joukkue on kärsinyt kuitenkin kolme tappiota putkeen. Huolestuttavaa on ollut se, että kolmessa ottelussa yleensä niin pitävästi puolustavien hurrikaanipaitojen verkkoon on isketty 14 maalia.

Petrattavaa on ollut niin puolustamisessa niin joukkueena kuin yksilöinäkin. Virheitä on tullut liikaa, eikä hyökkäyskään ole toiminut suunnitellusti. Kolmen tappion aikana maaleja on tehty vain kuusi.

KooKoo on yllättänyt kaikki

Liigan avausviikkojen ilopilleri on ollut KooKoo, jonka sijoitus on tällä hetkellä komeasti kahdeksas. Kotiavaus tuotti rökäletappion SaiPalle, mutta se on ainoa nollan pisteen peli varsinaisella peliajalla. Viimeisistä viidestä ottelustaan KooKoo on voittanut neljä ja napsinut pinnoja jokaisesta. Kouvolalaisten ottelut ovat olleet äärimmäisen tasaisia, sillä jatkoja on tarvittu 4/7 kertaa.

Petri Mattilan luoma taktiikka tuntuu toimivan. Suhteellisen nimetön ryhmä puolustaa tiiviisti joukkueena ja kiekolla. Vastustajien kannalta hankalaa on ollut se, että tehot ovat jakaantuneet melko tasaisesti koko joukkueen kesken.

Kertoimenlaatijat ovat katsoneet JYPin selväksi suosikiksi, mutta asetelma ei voi olla kertoimien mukainen isäntien eduksi, ei sitten millään. Taulukossa KooKoo on ylempänä (yhdestoista vs. kahdeksas). Isännillä on alla kolmen ottelun tappioputki, kun taas KooKoo kaatoi tuoreeltaan Kärpätkin. Lisäksi kiekkokontrolli – jota KooKookin suosii – on usein myrkkyä JYPin koohottamiselle.

KooKoon kerroin on ollut laskussa koko ajan – ja syystä. Meille kelpaa kuitenkin vielä vierailija +1 maalin tasoituksella Pinnaclen kertoimella 2,35. JYPin tasan maalin voitolla panos palautuu.

Avaa tili Pinnaclelle ja varmista lisäjännitys perjantai-iltaan!

Vetovihje: KooKoo +1 (asian handicap)
Kerroin: 2,35
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Perjantai 2.10. klo 18.30
TV / stream:  Nelonen Pro ja Ruutu-palvelu

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi