Vetovihje: Aston Villa – Stoke 3.10.2015

Vierailla hyvät yllätyssaumat

Villa Parkilta lähtee kolme pinnaa lauantaina joko Aston Villan tai Stoke Cityn matkaan. Tässä oma vihjeemme Valioliigan häntäpään lauantaimittelöön.

BW eSports FI €100 welcome

Säilyminen ei ole Aston Villalle tällä kaudella itsestäänselvyys. Jo viime kaudella putoaminen liippasi läheltä, mutta alkukaudesta kerätty iso pistesaalis riitti pitämään seuran pääsarjassa. Eroa putoamisviivaan oli lopulta kolme pistettä.

Nyt lentävää lähtöä ei ole enää tullut, vaan pikemminkin päinvastoin. Bournemouth kaatui avauksessa vieraissa, mutta sen jälkeen saldo on 0-1-5. Tasurikin irtosi jumbo-Sunderlandiltä kotona. Tulevalla otteluohjelmalla saattaa ottaa aikansa, kunnes seuraava täysi potti kilahtaa tilille.

Voitolla Villan tilanne helpottuisi, mutta mikään ei oikeastaan puhu sen puolesta. Viimeksi Liverpool oli vahvempi kotonaan lukemin 3-2, eikä tuloksessa olekaan hävettävää, mutta lukemat olisivat voineet olla Poolille isommatkin.

Terveystilanne on pitkälti sama kuin viimeksi – Gabriel Agbonlahor saattaa tosin palata pelikuntoon, mutta täyttä ysikymppistä hän tuskin pelaa.

Stoke voittanut edellisetkin vierailut

Stoken leirissä Xherdan Shaqirir saattaa jättää pelin väliin pikkuvamman takia, mutta muuten vieraiden terveystilanne on hyvä.

Stoke on taulukossa vain kaksi pistettä Aston Villan yläpuolella, mutta esitykset ovat olleet selvästi parempia kuin tulokset. Monessa tappio-ottelussa Stoke olisi ansainnut mukaansa enemmän.

Tasan viikko sitten tuli kuitenkin avausvoitto, kun Bournemouth kaatui 2-1 kotona Britannia Stadiumilla. Tuolloin kuvio oli päinvastainen sikäli, että voitto tuli, vaikka pelillisesti esitys jätti parantamisen varaa. Sitä ennen Fulham kaatui cupissa 1-0, joten nyt haussa on kolmas peräkkäinen voitto.

Paperilla Stoke on selvästi parempi kuin Aston Villa, ja vieraskentästä huolimatta kakkosen kerroin voisi olla pienempikin – nyt 1×2-kohde näyttää kertoimia 2,60-3,30-3,00.

Kannattaa huomata sekin, että Stoke on voittanut kaksi edellistä otteluaan Villan vieraana. Vetokupongille siis suora kakkonen, ennen kuin kerroin ehtii pudota.

Avaa tästä pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Stoke voittaa
Kerroin: 3,10
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 3.10. klo 17.00
TV / stream:  Ottelua ei esitetä Suomessa

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi