Vetovihje: HIFK – Ilves 13.10.2015

Miten niin IFK selvä suosikki?

Paljon kohua viime päivinä nostattanut taistelupari – HIFK ja Ilves – kohtaavat tänään toistamiseen vain muutaman päivän sisään. Vieraiden isot kertoimet kummastuttavat.

BW eSports FI €100 welcome

HIFK ja Ilves iskivät yhteen lauantaina Tampereella kauden avauskohtaamisessa, josta ei väriä puuttunut. Ottelu oli rumien otteiden sävyttämä, ja eniten kiekkoväkeä on puhuttanut IFK:n Arttu Luttisen ulosajoon johtanut tilanne.

Tänään joukkueet kohtaavat jälleen Helsingissä, eikä tunnetason voi välttämättä odottaa laskevan. Niin, ja se lauantain lopputulos. Otteluhan päättyi voittolaukauskisassa 2-3-vierasvoittoon. Tappio oli Ilvekselle vasta kauden ensimmäinen kotijäällä, kun edelliset kuusi ottelua olivat tuottaneet voitot.

Tänään yhtä tasainen asetelma, vai?

Tiistain ottelussa kertoimenlaatijat ovat katsoneet IFK:n selväksi suosikiksi (esimerkiksi Veikkauksen kertoimet 1,78-4,10-3,55). Tämä tuntuu sikäli erikoiselta, että vastakkain ovat joukkueet taulukon sijoilta kuusi ja neljä, IFK ensin mainittuna.

Erikoiselta kertoimet tuntuvat siksikin, että lauantain vääntö oli tasainen. Hannu Toivonen oli Ilveksen maalilla erinomainen, ja toimiva hyökkäyspeli tuotti paikkoja tamperelaisille tämän tästä. Toisaalta myös IFK:n peli kulki mallikkaasti.

Järkiperusteita IFK:n näin selvälle suosikin asemalle ei kerta kaikkiaan ole. Me tartummekin ristikakkoseen Unibetin kertoimella 1,97.

Avaa tästä pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Double chance X2
Kerroin: 1,97
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 13.10. klo 18.30
TV / stream:  Nelonen Pro ja Ruutu-palvelu

1 Comment on Vetovihje: HIFK – Ilves 13.10.2015

Kommentoi