Vetovihje: Montreal – NY Rangers 15.10.2015

Maaliodotusarvot alhaalla

Ensi yön NHL-kierros tarjoilee yhden alkukauden kuumimmista väännöistä, kun Montreal Canadiens saa vieraakseen New York Rangersin. Onko luvassa jälleen vähämaalinen mittelö?

BW eSports FI €100 welcome

Perjantain vastaisena yönä yhteen iskevät siis kovakuntoinen Montreal Canadiens ja New York Rangers, jota voi pitää yhtenä NHL:n klassikoista. Pudotuspeleissäkin kaksikon välillä on nähty tiukkoja, fyysisiä vääntöjä, joissa maalivahdit ovat loistaneet.

Jotakin tällaista saattaa olla luvassa myös joukkueiden kauden avauskohtaamisessa.

Molemmat säväyttäneet

Molemmat joukkueet ovat säväyttäneet alkukaudesta. Varsinkin Montreal on ollut loistovireessä voitettuaan kaikki neljä ottelua putkeen ja päästettyään omiin vain kuusi osumaa.

Montrealille ovat nöyrtyneet niin Boston, Pittsburgh, Ottawa, kuin Torontokin. Illan vastustaja Rangers on puolestaan kerännyt kolme voittoa ja tappion. Tappio tuli viimeksi Winnipeg Jetsille pitkälti siksi, että tehottomuus vaivasi. Maalilla Henrik Lundqvist on venynyt kuitenkin huipputorjuntoihin ja näyttää olevansa yhä loistoiskussa.

Mutta kuten sanottua, tästä ottelusta voidaan odotella tiukkaa taistoa. Molemmat joukkueet lähestyvät peliä puolustamisen kautta, mikä näkyy myös keskinäisten otteluiden maalimäärissä. Viimeiset kaksitoista yhteenottoa joukkueiden välillä ovat kaikki tuottaneet enintään viisi maalia per peli. Siksi pelaamme alle viisi maalia Unibetin kertoimella 1,92. Panos palautuu tasan viidellä.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Alle 5 maalia ottelussa (rahat takaisin, jos tasan 5)
Kerroin: 1,92
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantain vastainen yö klo 02.30
TV / stream:  Viasat Hockey

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi