Vetovihje: Mainz 05 – Dortmund 16.10.2015

Bundesliigan kakkonen Borussia Dortmund hiukan jäätyi ennen maaottelutaukoa, joten vire on arvoitus. Perjantaina joukkue matkaa Mainz 05:n vieraaksi liioitellun suurena suosikkina.

BW eSports FI €100 welcome

Tämän kauden startti on ollut selvästi parempi edelliseen painajaissesonkiin verrattuna. Dortmund otti viisi voittoa putkeen ja komeili sarjakärjessä ennen itseään Bayern Müncheniä, mitä seurasi kuitenkin mahalasku. Kolmesta viime pelistä vain kaksi pistettä (Hoffenheim 1-1, Darmstadt 2-2 ja Bayern München 1-5), ja siihen päälle 1-1 selvästi heikompaa PAOKia vastaan Eurooppa-liigassa.

Mainzilta ei yhtä paljoa ole edes odotettu. Esitykset ovat olleet kelvollisia, mutta joukkueesta puuttuu terävin kärki sarjan parhaimmiston haastamiseen. Kaksitoista pinnaa kahdeksasta ottelua oikeuttaa kahdeksanteen sijaan. Viimeksi mukaan tarttui voitto (2-3) Darmstadtista.

Mainzin terveystilanne on hyvä, kun taas Dortmundilta on puolustaja Marcel Schmelzer sivussa.

Mainz ei ole heittopussi

Materiaalivertailussa kotijoukkue on keskikertainen, vierailija huipputasoa. Silti 1×2-markkina on epäoikeutetusti vieraille kallellaan (6,25-4,80-1,53). Mutta reissu Coface Arenalle ei ole helppo Bundesliigan ykkösjoukkueillekaan.

Toki Bayern Müncheniä vastaan tuli 0-3-tappio ennen taukoa. Kotisaldokaan ei ollut viime kaudella ihan paras mahdollinen, mutta silti yli yhden maalin kotitappioita tuli vain yksi. Dortmundin Mainz kaatoi kotonaan viime vuonna 2-0-lukemin.

Dortmund pelasi siis neljä voitotonta ottelua ennen sarjataukoa. Sarjatauon aikana harjoitusottelu vieraissa kolmosdivisioonan Magdeburgia vastaan päättyi 2-2, vaikka mukana oli useita ykkösmiehiäkin.

Pelivalintamme on Mainz +1,0 maalia (asian handicap) 10Betin loistokertoimella 2,11. Kumppanisivustomme Pelivihjeet.net tarjoilee 10Betille yksinoikeudella Suomen parhaan talletusbonuksen.

Avaa pelitili Pelivihjeet.netin kautta ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: Mainz 05 +1,0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,11
Peliyhtiö: 10Bet (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 16.10. klo 21.30
TV / stream:  Eurosport 2, Bet1234, Unibet

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi