Vetovihje: Lazio – Rosenborg 22.10.2015

Lazio isännöi Rosenborgia selvänä suosikkina Eurooppa-liigan ottelussa – ja ehkä liioitellunkin selvänä?

BW eSports FI €100 welcome

Lazio on vedonlyöjälle aina hankala joukkue. Ottelusta, viikosta ja vuodesta toiseen. Viime vuonna joukkue nappasi komeasti kolmossijan Serie A:ssa jäätyään sitä edellisellä keskikastiin.

Tällä kaudella loppusijoitusta on jälleen hankala ennustaa, sillä esitykset ovat ailahdelleet suuresti (5-0-3). Eurooppa-liigassa on tullut tasapeli Dnipron vieraana ja kotivoitto Saint-Ètiennestä (3-2). Ranskalaiset saivat ottelussa kaksi ulosajoa, joten sikäli vain maalin voitto oli vaatimaton suoritus.

Rosenborgin kausi on jo paketissa. Ensimmäinen mestaruus sitten vuoden 2010 on varma, kun kolme ottelua on jäljellä. Eroa sarjakakkoseen Stabaekiin on yhdeksän pinnaa ja 28 plusmaalia. Alkaako tästä jälleen uusi dynastia seuralle, joka voitti Norjassa kaiken vuosien 1992 ja 2004 välillä?

Eurooppa-liigassa Rosenborg aloitti 2-2-tasurilla Saint-Ètiennen vieraana, ja voittokin oli lähellä. Kotitappio (0-1) Dniprolle viime hetkien takaiskulla oli kuitenkin pettymys.

Panostusta vieraille

Kertoimissa Rosenborg on katsottu altavastaajaksi, mutta koska Lazio on kovin arvaamaton esityksissään (viimeksikin 1-2-tappio Sassuololle), norjalaisilla on hyvät yllätyssaumat. Ennen voittoa Saint-Ètiennestä Lazio pelasi neljä voitotonta euro-ottelua putkeen.

Isännillä on sitä paitsi poissaoloja; Keita Baldé Diao, Lucas Biglia, Marco Parolo ja Filip Djordjevic ovat sivussa. Vieraiden tilanne on parempi.

Rosenborg voi hyvin napata mukaansa vähintään tasurin, joten me pelaamme vieraita +1,25 maalin tasoituksella (asian handicap) 10Betin kertoimella 1,81. Maalin tappiolla saamme puolikkaan voiton.  Kumppanisivustomme Pelivihjeet.net antaa 100 euron talletukselle täyden bonuksen Suomessa yksinoikeudella.

Avaa pelitili 10Betille Pelivihjeet.netin kautta ja lunasta täysi bonus!

Vetovihje: Rosenborg +1,25 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,81
Peliyhtiö: 10Bet (100 euron bonus Pelivihjeet.netiltä)
Kohde sulkeutuu: Torstai 22.10. klo 20.00
TV / stream:  Ottelua ei esitetä Suomessa

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi