Vetovihje: NY Islanders – Boston 23.10.2015

Vahva vierailija vastaan kotijoukkue, joka näyttää löytäneen vireen. Saako molempien runsasmaalinen vire jatkoa?

BW eSports FI €100 welcome

New York Islandersin kannalta kaikki on näyttänyt paremmalta Chicago Blackhawksia vastaan oteltujen back-to-back -otteluiden jälkeen. Hallitsevaa mestaria vastaan ei ollut jakoa, mutta sen jälkeen Islanders on ollut kovassa lyönnissä.

Winnipeg, Nashville, San Jose ja Columbus ovat saaneet nöyrtyä kukin vuorollaan. Islanders on vieläpä saanut hyökkäyksensä kuntoon – mikä vei joukkueen viime keväänä pudotuspeleihin asti. Neljässä viime pelissä ryhmä on paukuttanut 18 häkkiä.

Nyt vierailulle tulee Boston Bruins, jolla on vasta kaksi voittoa tältä kaudelta (Arizona ja Colorado) kuudesta ottelusta. Etenkin puolustuspeli on tuottanut ongelmia. Bruins ei siten olekaan yltänyt odotetulle tasolle.

Tuuletuksia luvassa

Bostonin hyökkäyspeli on kuitenkin toiminut. Kolmessa viime ottelussa joukkue on tehtaillut 15 maalia ja näyttänyt vahvalta varsinkin vieraissa.

Molemmat voitot ovat tulleet nimenomaan kahdesta tähänastisesta vierasottelusta. Kotona on tullut pataan kaikissa neljässä pelissä.

Islandersin ja Bruinsin kohtaamiset ovat usein olleet runsasmaalisia varsinkin New Yorkissa. Punalamppu on syttynyt kolmessa viime pelissä peräti 23 kertaa, joten maalijuhlia voidaan odotella nytkin.

Pelivalintamme on yli 5,5 Nordicbetin tuplakertoimella. Bruins on ylittänyt rajapyykin kaikissa otteluissaan ja Islanders kolmessa viime kotiottelussaan. Maistuu meille – ja hyvin.

Avaa tästä pelitili Nordicbetille ja lunasta 200 euron bonus!

Vetovihje: Yli 5,5 maalia
Kerroin: 2,00
Peliyhtiö: Nordicbet (200 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantain vastainen yö klo 02.30
TV / stream:  Viasat Hockey

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi