Vetovihje: West Ham – Chelsea 24.10.2015

Mestari Chelsea kompuroi yhä Valioliigan sarjataulukon alemmassa puoliskossa. Tänään luvassa on naapurustaisto hyvin pelanneen West Hamin vieraana.

BW eSports FI €100 welcome

Me odotimme West Hamilta mahdollista floppia, mutta mitä vielä. West Ham komeilee nelossijalla, eikä eroa kärki Manchester Cityyn ole kuin neljä pistettä.

Toki nelossijan pysyminen läpi kauden olisi yllätys, mutta mahdollisuuksia siihenkin on – ja ylempään puoliskoon joka tapauksessa.

Chelsea on ollut paljon pahempi floppi. Peli on tökkinyt kauden alusta asti, vaikka sittemmin kaikki onkin näyttänyt paremmalta. Voitto Aston Villasta (2-0) nosti sijoitusta 12:nneksi. Mestaruuteen on joka tapauksessa pitkä matka – Cityllä on jo 11 pisteen kaula.

Pelin luonne sopii West Hamille

Sanotaan se suoraan: Suora ykkönen houkuttelee. Ja moni seikka puhuu sen puolestakin.

West Hamilla on taipumusta pelata hyvin jättejä vastaan verrattuna keskivertovastustajiin. Alla on vierasvoitot Arsenalista, Liverpoolista ja Manchester Citystä, kun taas Bournemouthille tuli kotitappio. Yllätyksiä on nähty jo useita.

Viimeksi Hammers haki voiton Crystal Palacelta (1-3) vahvalla esityksellä. Nimenomaan vieraissa peli on kulkenut (4-1-0 versus kotisaldo 1-1-2), mutta merkittävää on nimenomaan se, että nimekkäitä joukkueita vastaan peli on kulkenut suhteessa heikompia paremmin. Vastustajan dominointi ja halu dominoida sopii West Hamille.

Chelsea on sitä paitsi alisuorittanut pahasti. Viikolla Mestarien liigan vieraspeli Kiovassa tuotti ”vain” maalittoman tasapelin. Siksi Unibetin markkinatoppi 4,10 ykkösestä maistuu meille.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, West Ham voittaa
Kerroin: 4,10
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 24.10. klo 17.00
TV / stream:  MTV Sport 1

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi