Vetovihje: Manchester United – Manchester City 25.10.2015

Tässä derbyssä pannaan taas tuulemaan

Yleisesti ottaen derbyt ovat jalkapallossa tiukkoja ja vähämaalisia, mutta Manchesterissä tilanne on toinen. Tarjoavatko United ja City jälleen maaleja?

BW eSports FI €100 welcome

Tämä ei ole mikä tahansa derby, vaan kyse on myös mestaruustaiston kannalta tärkeästä mittelöstä. Yhdeksän kierroksen jälkeen Manchester City on kerännyt 21 pistettä. Manchester United on kaksi pistettä takana ja nousisi voitolla ohi.

Citylle voitto olisi historian 50. Unitedista. Historiallisessa katsannossa ManU on niskan päällä, mutta viimeisistä seitsemästä City on vienyt viisi. Tasapelejä ei ole nähty 12 viime kohtaamisessa yhtäkään.

Tilastot puhuvat selvää kieltään

Ennalta ottelu haiskahtaa viihdyttävältä, mitä kohtaamiset ovat viime vuosina yleensä olleet. Manchesterin paikallisväännöissä on totuttu näkemään maaleja, mikä on faneille mieleen. Kumpikin haluaa todennäköisesti napata tahtipuikon itselleen.

Molempien joukkueiden hyökkäyspelissä riittää laatupelaajia. City saanee takaisin keskikentän kunkun Vincent Kompanyn, mutta kärki Sergio Agüero on sivussa. ManUn puolustuksesta on Luke Shaw poissa.

Kahdeksan kymmenestä viime kohtaamisesta on tuottanut vähintään kolme maalia. ManUn viimeisistä 10/11 ja Cityllä kahdeksan edellistä. Viime vuoden vastaava taisto päättyi 4-2.

Avaa pelitili Betsafelle ja lunasta 150 euron bonus!

Vetovihje: Yli 2,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,90
Peliyhtiö: Betsafe (150 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 25.10. klo 16.05
TV / stream:  MTV Sport 1

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi