Vetovihje: Chicago – Anaheim 26.10.2015

Chicago Blackhawks isännöi Anaheim Ducksia kotonaan tiistain vastaisena yönä. Meillä on tarjota otteluun kaksikin pelivihjettä.

BW eSports FI €100 welcome

Anaheim Ducksin kausi on käynnistynyt kehnosti. Aiemmin vahvasta hyökkäyspelistään tunnettu joukkue on ollut aivan jumissa. Voittoja on vain yksi kahdeksasta ottelusta. Oma pää vuotaa, eikä hyökkäys tuota maaleja. Puolessa otteluistaan Ducks on jäänyt kokonaan nollille.

Vain yhdessä ottelussa Ducks on tehnyt enemmän kuin yhden maalin, ja nyt vastassa on hallitseva mestari vieraskentällä.

Blackhawks on vahva kotijoukkue

Chicago Blackhawksin saldo on vieraita parempi: viisi voittoa, kolme tappiota. Nyt alla on kolme kotivoittoa. Kaikkiaan Chicago on vienyt neljä viidestä kotipelistään, sillä vain avaus New York Rangersia vastaan tuotti tappion.

Chicago ja Anaheim kohtasivat myös viime kevään pudotuspeleissä. Chicago vei seitsemän ottelun sarjan lopulta nimiinsä, joten henkinen yliote voi yhä vaikuttaa asetelmiin.

Ottelu vaikuttaa ennalta vähämaaliselta, koska molemmat ovat pelanneet enimmäkseen sellaisia alkukaudesta muutenkin. Blackhawks ei ole pelannut vielä yhtäkään ottelua, jossa olisi nähty enemmän kuin viisi maalia, kun taas Ducks on tehnyt vain yhden maalin kolmessa vierasottelussaan. Vain yhdessä on nähty enemmän kuin viisi maalia (vierastappio Nashvillessä 5-1).

Siksi tarjoamme otteluun kaksi pelivihjettä. Unibet tarjoaa Chicagon voitosta kertoimen 2,05 ja alle viidestä maalista 1,88.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihjeet: Vetovihje 1: 1×2 ykkönen, Chicago voittaa (varsinaisella peliajalla)
Vetovihje 2: Alle 5 maalia ottelussa (varsinaisella peliajalla)
Kertoimet: 2,05 / 1,88
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistain vastainen yö klo 03.00
TV / stream:  Viasat Hockey

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi