Vetovihje: Sheffield Wednesday – Arsenal 27.10.2015

Yllätysten cup. Kun Championshipin Sheffield United isännöi Valioliigan kakkosta Arsenalia, yllätys saattaa piileskellä kulman takana.

BW eSports FI €100 welcome

Joukkueiden välillä on 28 pykälää Englannin sarjasysteemissä. Tasoeron luulisi siis olevan selvä, mutta Englannin cupturnaukset tuottavat yllätyksiä tämän tästä.

Sheffield Wednesday kärkkyy paikkaa nousukarsinnoissa. Avausvoitto Bristol Citystä lupasi paljon, mutta sitä seurasi heikompi jakso. Nyt juna on kuitenkin taas raiteillaan; alla on kahdeksan tappiotonta ottelua (joista viisi voittoja).

Myös Arsenal on kovassa iskussa voitettuaan neljä edellistä (Manchester United, Watford, Bayern München ja Everton). Kolme ensin mainittua tuottivat nollapelin.

Yllätys kokeiluun

Viime aikoina Arsenalilla on mennyt siis hyvin, mutta pitemmällä aikavälillä sillä on ollut taipumusta hävitä otteluita, jotka pitäisi voittaa.

Sheffield Wednesday ei ole mikään heiottopussi. Carlos Carvalhalin porukka panostaa täysillä cupiin ja pullautti viime kierroksella ulos Newcastle – vieläpä vieraissa.

Arsenal ei ole pärjännyt kummoisesti Liigacupissa viime vuosina, ja nytkin luvassa on ykkösmiesten lepuutuksia. Esimerkiksi Macey asettunee tolppien väliin. Toki Arsenalin kakkosmiehistökin on laadukkaampi kuin Wednesdayn ykkönen, mutta ei ottelusta Tykkimiehille mikään ”walk in the park” ole tulossa.

Valintamme onkin rohkea ”Sheffield Wednesday etenee jatkoon” Betwayn kertoimella 5,50, joka on markkinoiden paras.

Avaa pelitili Betwaylle ja hyödynnä 50 euron ilmaisveto!

Vetovihje: Sheffield Wednesday etenee jatkoon
Kerroin: 5,50
Peliyhtiö: Betway (50 euron ilmaisveto)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 27.10. klo 21.45
TV / stream:  Ottelua ei esitetä Suomessa

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi