Vetovihje: Manchester United – Middlesbrough 28.10.2015

Manchester United on suursuosikki etenemään jatkoon Liigacupin neljännesvälierästä, mutta olisiko Middlesbrough’lla mahdollisuuksia yllätykseen Old Traffordilla?

BW eSports FI €100 welcome

Me aavistimme eilen oikein Sheffield Wednesdayn yllätyksen Arsenalia vastaan jättikertoimella 5,50. Uutta jymypaukkua voidaan viritellä heti tänään. Keskiviikon otteluissa Middlesbrough on ainoana mukana Championshipistä, muut seitsemän joukkuetta edustavat Valioliigaa.

Ja kuten tiedetään, Liigacup on yllätysten cup-turnaus.

Middlesbrough pitää hallussaan Championshipin kakkossijaa ja eroa ManUun on 20 pykälää. Toisaalta joukkueet saattavat pelata ensi kaudella samassa sarjassa, sillä Boro on vahva nousijakandidaatti.

Rotaatiota luvassa

Yllätysmahdollisuuksia siis varmasti on, vaikka kertoimet ovat selvästi ManUn eduksi – 1,46-5,00-8,60. Ykkösmerkin pitäisi olla nähdäksemme kuitenkin kertoimeltaan korkeampi.

Middlesbrough voitti viime viikolla 3-1 vahvan Wolverhamptonin vieraissa, joten vire on kova. ManU puolestaan varmasti lepuuttaa monia ykkösmiehistään, sillä Manchesterin paikallisesta on mennyt vain kolme päivää. Täyttä varmuutta miehistöstä ei vielä ole, mutta vierailta Alex Baptiste, Rhys Williams ja Damia Abella ovat varmuudella sivussa.

Ainakin kertoimia tasaisempi vääntö voi hyvin olla luvassa. Pelivalintamme on Boro +1,25 maalia (asian handicap) Bet1234:n kertoimella 1,93. Maalin tappiollakin saamme panokselle puolikkaan voiton.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: Middlesbrough +1,25 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,93
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 28.10. klo 22.00
TV / stream:  Viasat Hockey Finland

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi