Vetovihje: Edmonton – Montreal 29.10.2015

Montreal Canadiensin yhdeksän voiton putki katkesi Vancouverissa. Palaako joukkue voittokantaan Edmonton Oilersia vastaan?

BW eSports FI €100 welcome

Montreal sai unelmastartin uuteen NHL-kauteen, mutta viimeksi Canucks oli kotonaan parempi. Montreal komeilee kuitenkin yhä koko liigan kärjessä. Hyökkäyspeli on toiminut erinomaisesti, sillä joukkue on nakuttanut 36 maalia kymmenessä ottelussa.

Terveystilanne on edelleen hyvä, sillä vain Zach Kassian on sivussa. Ensi yönä vastaan asettuva Oilers on hävinnyt useita otteluitaan viime aikoina, joten ei olisikaan ihme, jos Habs palaisi voittojen tielle Edmontonissa.

Oilersilla kolme voittoa

Oilersin saldo on kolme voittoa ja seitsemän tappiota, mihin harva kannattaja on tyytyväinen. Maaleja joukkue on kuitenkin tehtaillut kelpo määrän: 20 viidessä viime ottelussa. Montreal on kuitenkin hankala vastus, mikä näkyy myös kertoimissa.

Me kuitenkin valitsemme vihjeemme maalimäärävedoista pitäen silmällä nimenomaan joukkueiden maalivirettä. Kaksikon edellisistä kohtaamisista neljä viidestä on tuottanut vähintään viisi maalia, ja siihen uskomme tälläkin kertaa. Oilers saa sitä paitsi tulla toimeen ilman puolustajiaan Griffin Reinhartia ja Justin Schultzia.

Valintamme on Betssonin yli viisi maalia kertoimella 1,91. Tasan viidellä maalilla panos palautuu.

Avaa pelitili Betssonille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: Yli 5 maalia ottelussa
Kerroin: 1,91
Peliyhtiö: Betsson (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantain vastainen yö klo 03.00
TV / stream:  Viaplay

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi