Vetovihje: Everton – Sunderland 1.11.2015

Evertonin tuloskunto on kehno, mutta silti uskomme joukkueen lyövän sunnuntaina Sunderlandin Goodison Parkilla.

BW eSports FI €100 welcome

Sunderlandin jumittaminen Valioliigan häntäpäässä ei ole kenellekään yllätys, mutta että joukkueella on mennyt niin huonosti kuin on mennyt – se on hiukan yllättänyt. Kymmenestä pelistä on irronnut vain kuusi pistettä. Ainoa täysi potti tuli viime viikon paikallispelistä Newcastlea vastaan (3-0).

Kyseisessä voitossa erotuomarillakin oli näppinsä pelissä, sillä Newcastlelle tuomittu ulosajo käänsi pelin tyystin Sunderlandin suuntaan.

”Pakkovoiton” paikka

Myöskään Everton ei ole yltänyt omalle tasolleen. Materiaali on vahvempi kuin tämänhetkinen 12. sija antaa ymmärtää. Tästä ottelusta pitäisikin tulla voitto, jos joukkue mielii pysyä mukana taistossa europaikoista.

Miehistöä kierrätettiin isosti cup-ottelussa viikolla Norwichia vastaan. Vaikka jatkopaikka irtosi lopulta pitkän kaavan mukaan, parannettavaa jäi paljon. Tätä edelsivät ymmärrettävät tappiot Arsenalille ja ManUlle, mutta nyt vastus on kevyempi.

Nyt isännillä olisikin mainio sauma kääntää kurssinsa surkean Sunderlandin kustannuksella. Sunderland on hävinnyt puolet kymmenestä ottelustaan vähintään kahdella maalilla. Phil Jagielka on toki sivussa, mutta vieraillakin on pahoja poissaloja.

Pelivalintamme on Everton -1,25 maalia (asian handicap) – maalin voitolla heltiää puolen panoksen voitto.

Avaa pelitili ComeOnille ja lunasta 300 euron bonus!

Vetovihje: Everton -1,25 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,08
Peliyhtiö: ComeOn! (300 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 1.11. klo 15.30
TV / stream:  MTV Sport 1

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi