Vetovihje: Tottenham – Aston Villa 2.11.2015

Tottenham saa meiltä luottoa, kun Aston Villa vierailee White Hart Lanella.

BW eSports FI €100 welcome

Katsotaanpa ensin Aston Villan tilannetta: voitto, tasapeli ja kahdeksan tappiota. Siinä tämän kauden surkea saldo Valioliigassa. Se ei riitä korkeammalle kuin jumbosijalle, ja matkaa kuiville on neljä pistettä.

Alla on kuusi peräkkäistä tappiota ja yhdeksän putkeen ilman voittoa. Moni tappio on tullut vain maalilla, mutta monesti numerot olisivat voineet olla rumemmatkin. Viime viikolla putki oli katketa, mutta Swansea nousi lopussa tasoihin ja ohi.

Loukkaantumisia on sentään vähän. Micah Richardsin osallistuminen on kuitenkin epävarmaa.

Spursiä tasoituskohteessa

Tottenhamilla poissaoloja on enemmän, mutta merkitykseltään ne ovat vähäisempiä. Kaiken kaikkiaan tasoero on selvä Spursin eduksi. Sijoitus taulukossa on tällä hetkellä kuudes, ja Tottenham on hyvin mukana taistelussa europaikoista.

Lokakuussa Spurs koki pienen tasonlaskun, mutta viimeksi AFC Bournemouth lytättiin nurmenrakoon tylyin 5-1-lukemin. Viime kauden huippunimi Harry Kane on ollut muuten varjoissa, mutta nyt tuli komea hattutemppu.

Tottenham on voittanut kuusi seitsemästä edellisestä keskinäisestä ja viisi näistä vähintään kahdella maalilla. Pelivalintamme on Tottenham -1,25 maalia (asian handicap) Bet1234:n kertoimella 1,95.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: Tottenham -1,25 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,95
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Maanantai 2.11. klo 22.00
TV / stream:  MTV Sport 1

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi