Vetovihje: Tottenham – Anderlecht 5.11.2015

Viimeksi Anderlecht pelasi veitsi kurkulla, mutta nyt tilanne on sama Tottenhamille joukkueiden kohdatessa White Hart Lanella.

BW eSports FI €100 welcome

Eurooppa-liigan J-lohkossa asetelma on tasainen. – Anderlecht voitti Tottenhamin kotonaan 2-1 ja Monaco Qarabagin 1-0. Taulukko näyttää tällaiselta ennen neljättä kierrosta:

1. Monaco, 3: 1-2-0, 5 pistettä, +1
2. Anderlecht, 3: 1-1-1, 4 pistettä, +0
3. Tottenham, 3: 1-1-1, 4 pistettä, +1
4. Qarabah, 3: 1-0-2, 3 pistettä, -2

Kaikki on toisin sanoen auki, ja kaikilla neljällä on hyvät mahdollisuudet vielä jatkoon. Taulukon jälkimmäinen kaksikko pelaa tänään vieläpä kotonaan, mikä tarjoaa eurokentillä aina ison edun.

Ylipeliä kupongille

Tästä mittelöstä odottelemme runsasmaalista ja viihdyttävää koitosta – joka muuten nähdään myös Nelonen Pro 2:lla suorana.

Kotonaan Tottenham määrää tahdin ja vyöryttää hyökkäyksiä. Koska keskinäiset pelit arvotetaan maalieroa korkeammalle, risti ei isäntiä kiinnosta, vaan Spurs haluaa voittaa ja tehdä vähintään pari maalia. Motivaatio on hiukan arvoitus, koska ennakkokommenteista päätellen katseet on käännetty myös sunnuntain Arsenal-otteluun.

Toisaalta sekään ei ole varmaa, aloittaako Kane kentällä. Jos hän aloittaa penkillä, Heung-Min Son on pelikunnossa toisin kuin viime kohtaamisessa, jossa Clinton N’Jie sai luottoa piikissä. Tämä lisäisi Spursin hyökkäysvoimaa merkittävästi.

Uskommekin, että yli 2,5 maalin rajapyykki ylittyy Unibetin kertoimella 1,88.

Avaa tästä pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Yli 2,5 maalia
Kerroin: 1,88
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Torstai 5.11. klo 22.05
TV / stream:  Nelonen Pro 2 ja Ruutu-palvelu

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi