Vetovihje: New Jersey – Chicago 6.11.2015

Perjantailätkää! New Jersey Devils isännöi ensi yönä Chicago Blackhawksia, ja me lyömme vetoa maalimäärästä.

BW eSports FI €100 welcome

Chicago on hävinnyt kolme ottelua neljästä edellisestä kärsittyään viimeksi kotona St. Louisille 5-6-tappion , joten vire ei ole paras mahdollinen. Etenkin vieraissa joukkueen peli on tökkinyt, sillä alla on neljä peräkkäistä tappiota.

Ensi yönä vastassa on kova New Jersey Devils nimenomaan vieraskaukalossa. New Jersey kärsi viimeksi tappion, kun New York Islanders oli kotonaan parempi maalein 2-1. Sitä ennen Devils oli napsinut kuitenkin kuusi voittoa seitsemästä. Joukkueen vahvuuksiin lukeutuu varsinkin tiivis alakerta viimeisenä lukkonaan maalivahti Cory Schneider.

Vähämaalista luvassa?

Devils pelaa usein tiukkoja ja vähämaalisia otteluita, sillä peräti 9/12 kertaa joukkueen peleissä on jääty 3-5 maaliin. Kotijäällä neljä mittelöä on tuottanut alle 4,5 maalia, kaksi tasan 5 jatkojen jälkeen, eikä yli 5,5 maalin ole menty kertaakaan.

Chicago vietti siis karkeloita viimeksi, mutta muuten maalit ovat olleet kortilla: kahdeksan ottelua alle 4,5, kaksi tasan 5 ja kolme yli 5,5 maalia. Havaiji-kiekon jälkeen edessä on jälleen ryhtiliikkeen paikka. Joukkueen vieraspeleistä 4/5 on sitä paitsi jäänyt alle 5,5 maalin.

Viime kauden keskinäiset päättyivät 3-1 ja 2-3 rankkareilla. Nytkin uskomme siis vähämaaliseen otteluun. Pelivalintamme on alle 5,0 maalia varsinaisella peliajalla. Jos maaleja tulee tasan viisi, panos palautuu.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Alle 5,0 maalia (60 minuutin aikana)
Kerroin: 1,74
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantain vastainen yö klo 02.00
TV / stream:  Viaplay

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi