Vetovihje: PSG – Toulouse 7.11.2015

Ranskan liigan hallitseva mestari Paris Saint-Germain haluaa palata voittojen tielle kärsittyään viikolla tappion Mestarien liigassa. Häntäpään Toulouse joutuukin kovaan paikkaan Parc des Princesillä.

BW eSports FI €100 welcome

Ligue 1:n ykkönen vastaan viimeistä edellinen siis, kotijoukkue viimeksi mainittuna.

Paris Saint-Germain dominoi ranskalaista seurajalkapalloa totaalisesti. Alla on kolme peräkkäistä mestaruutta, ja tämänhetkinen saldo on 10-2-0. Kakkosena sijaitsevaan Lyoniin matkaa on kymmenen pistettä, kun 12 kierrosta on pelattu.

Toisin sanoen: yksi uusi mestaruus on jälleen tuloillaan.

Toulouse taistelee paikastaan pääsarjassa. Voittoja on vain yksi saldon ollessa 1-6-5. Jumbo-Troyesiin eroa on useampi pinna, ja putoamisviivan ympärillä parilla muullakin joukkueella on yhdeksän pistettä. Kriisi on siis käsillä.

Kotijoukkueen heiniä

Tasoero kaksikon välillä on päivänselvä. Pariisilaiset hävisivät viikolla vieraissa Real Madridille (1-0), mutta esitys oli tappiosta huolimatta hyvä. Sarjassa voittoja on alla kuusi peräkkäistä. Näistä neljä on tullut vähintään kahden maalin ja kolme vähintään kolmen maalin erolla.

PSG:ltä saattaa olla pari nimekkäämpää pelaajaa sivussa, mutta paikkaajatkin ovat kovaa luokkaa. Toulousen keskikentältä sivussa ovat vakiomiehistä Tongo Doumbia ja Yann Bodiger, mikä varmasti näkyy otteissa.

Toulousen vierassaldo on 0-2-4, ja tappioista kolme on tullut vähintään kahden maalin erolla. Pelivalintamme onkin PSG -1,75 maalia (asian handicap) napataan peleihin Bet1234:n kertoimella 1,75.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: Paris Saint-Germain -1,75 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,75
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutu: Lauantai 7.11. klo 18.00
TV / stream:   Ot

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi