Vetovihje: Ilves – Pelicans 10.11.2015

Ilves ja Pelicans palaavat maaottelutauolta, kun luvassa on kaksikon toinen kohtaaminen tällä kaudella.

BW eSports FI €100 welcome

Liiga palaa pikku paussin jälkeen jälleen ohjelmaan, kun Hakametsässä otellaan Ilveksen ja Pelicansin välinen alemman keskikastin kamppailu. Taulukon sijoilla yhdeksän ja kymmenen majailevilla joukkueilla on takana reilun viikon huili tositoimista. Mielenkiintoa otteluun tuo muun muassa Ilveksen pois potkiman Dane Byersin paluu Tampereelle Pelicans-paidassa.

Ilveksen alkukausi on sujunut kaksijakoisesti. Joukkue voitti seitsemän kymmenestä ensimmäisestä ottelustaan, mutta loukkaantumiset syöksivät joukkueen tappiokierteeseen. Seuraavat yhdeksän ottelua nimittäin tuottivat vaivaiset kaksi voittoa. Myös maaottelutaukoa edeltänyt ottelu päättyi tappioon, kun nousija-KooKoo oli parempi lukemin 2-4.

Pelicansin sesonki on ollut ailahteleva, eikä joukkue ole kyennyt nappaamaan kahta peräkkäistä kolmen pisteen pottia kuin kerran runkosarjan ensimmäisen kolmanneksen aikana. Ennen maaottelutaukoa joukkue kuitenkin voitti kolme viidestä pelistään. Viimeisimpänä HIFK taipui kotonaan 0-2-tappioon.

Tilastot Ilveksen puolella

Ilves ja Pelicans ovat kohdanneet kertaalleen tällä kaudella, kun Pelicans kärsi Isku Areenalla lokakuun alussa 1-2-tappion. Siinä mittelössä Ilves-molari Hannu Toivonen oli vieraiden ehdoton tukipilari.

Tänäänkin Ilves on vedonlyönnin kertoimissa suosikki – ja mielestämme syystäkin. Sarjataulukossa jokunen välillä ei ole eroa kuin yksi piste, mutta kotietu ja parempi maalivahti kääntävät kamppailun isännille. Sekin kannattaa huomioida, että Pelicans ei ole hakenut Ilvekseltä täyttä pottia kertaakaan kahdella viime kaudella (viisi vierailua). Pisteet siis tuskin irtoavat Hakametsästä mukaan tälläkään kertaa.

Pelivalintamme on kotivoitto Unibetin kertoimella 1,95, joka on markkinoiden paras.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, Ilves voittaa
Kerroin: 1,95
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 10.11. klo 18.30
TV / stream:  Nelonen Pro ja Ruutu-palvelu

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi