Vetovihje: KooKoo – JYP 11.11.2015

Liigatulokkaan kertoimet jatkuvasti yläkantissa

Keskiviikkona on JYPin vuoro tehdä ensimmäinen visiittinsä aikoihin liiganousija KooKoon vieraaksi. Onko hurrikaanipaitojen kertoimensa veroinen suosikki?

BW eSports FI €100 welcome

Sarjataulukossa joukkueet majailevat keskikastissa, KooKoo 25 pisteellään sijalla 11 ja JYP kolme pinnaa enemmän keränneenä kahdeksantena.

KooKoo ajautui ennen maaottelutaukoa viiden ottelun tappioputkeen, ja moni ehti jo uumoilla liiga-arjen koittaneen itsestään liikoja luulleelle sarjanousijalle. Tämä luulo osoittautui kuitenkin vääräksi, sillä voitot Sportista ja Ilveksestä palauttivat uskon joukkueeseen.

KooKoolle sarjatauko tuli sikäli sopivaan saumaan, että sairastuvalla alkoi olla täyttä etenkin puolustajien osalta.

Asetelma kertoimia tasaisempi?

JYP kohtaa KooKoon nyt kolmatta kertaa tällä kaudella, jos kauden alla pelattu harjoitusottelu lasketaan mukaan. Siinä JYP oli parempi maalein 6-0 ja lokakuun alussa pelatussa sarjaottelussa maalein 3-0. KooKoolla on ollut siis jyväskyläläisten kanssa selviä vaikeuksia.

Lisäksi JYP on ollut tällä kaudella sarjan paras vierasjoukkue 19 pisteellään (11 ottelusta). Silti täytyy ihmetellä, kuinka pitkään KooKoo lasketaan altavastaajaksi kertoimissa vain siksi, että kyse on sarjanousijasta. Joukkue on näyttänyt jo kyntensä pääsarjatasolla ja taistelee täysin tasapäisesti muiden kanssa. Miksipä siis ei myös JYPin?

Valintamme on KooKoo 1X (double chance) William Hillin kertoimella 1,70, joka on markkinoiden paras.

Avaa pelitili William Hillille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: 1x (double chance)
Kerroin: 1,70
Peliyhtiö: William Hill (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 11. 11. klo 18.30
TV / stream:  Nelonen Pro ja Ruutu-palvelu

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi