Unibet esittää Pikkuhuuhkajien tärkeän ottelun yksinoikeudella

Ilmainen stream tarjolla Itävalta-mittelöön

Suomen U21-maajoukkue kohtaa Itävallan Wienissä perjantaina. Unibet esittää huipputärkeän EM-karsintapelin suorana asiakkailleen.

BW eSports FI €100 welcome

Asetelma EM-karsinnoissa on huipputasainen, sillä Suomi, Itävalta ja Saksa ovat keränneet yhdeksän pistettä ja vain maaliero erottaa tällä hetkellä joukkueet toisistaan. Suomella on tosin yksi ottelu enemmän pelattuna kun taas Saksa ja Itävalta ovat voittaneet kaikki kolme pelaamaansa ottelua

Perjantaina Suomi kohtaa Itävallan Wienin Generali Arenalla huipputärkeässä mittelössä. Itävallan joukkueessa moni pelaaja saa vakituisesti peliaikaa maansa kovassa pääsarjassa ja jokunen pelaa jopa Saksan ylimmillä sarjatasoilla. Esimerkiksi HSV:n hyökkääjä Michael Gregoritsch johtaa koko karsintojen maalipörssiä kuudella täysosumalla.

Kovia vahvistuksia mukaan

Pikkuhuuhkajien joukkue koostuu pitkälti Veikkausliigassa pelanneista sekä ulkomailla läpimurtoaan hakevista pelaajista. Perjantaiksi Suomen hyökkäys saa oivia lisävahvistuksia, kun pelikuntoon toipunut Brightonin Vahid Hambo ja syksyn A-maaotteluissa vahvasti esiintynyt Joel Pohjanpalo ovat ryhmässä mukana.

Unibet näyttää Itävallan ja Suomen kohtaamisen suorana lähetyksenä yksinoikeudella. Ottelu alkaa Suomen aikaa kello 19. Ottelun selostaa Juhavaltteri Salminen. Suoran lähetyksen katsominen vaatii rekisteröitymisen ja talletuksen, mutta ei vedon asettamista.

Lue lisää Unibetin sivuilta – tätä matsia et näe muualta!

Näin näet ottelun:

  1. Jos et ole vielä asiakas, rekisteröi pelitili tästä. Uutena pelaajana saat 110 euroa bonusrahaa tallettaessasi satasen!
  2. Kun olet rekisteröitynyt, varmista, että pelitililläsi on rahaa vähintään 1 sentti tai olet lyönyt vedon viimeisen 24h kuluessa striimin alkaessa.
  3. Avaa liveotteluiden lista ja etsi haluamasi ottelu.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi