Vetovihje: Bosnia – Irlanti 13.11.2015

EM-karsintojen playoff-otteluista Bosnian ja Irlannin välillä odotetaan tiukkoja vääntöjä. Otteluparin avausosassa kaksikko kohtaa ensin mainitun kotona Bilino Polje Stadiumilla.

BW eSports FI €100 welcome

Perjantain ohjelma käsittää maaotteluita, mutta tämä on ainoa EM-karsinnoista. Loput kaksi taisteluparia kohtaavat lauantaina.

Bosnia olisi mieluusti ottanut alkulohkossaan ykkös- tai kakkospaikan, mutta Belgia ja Wales pinkoivat karkuun. Bosnia kaatui vieraspeleihinsä, vaikka saldo 2-1-2 ei mikään katastrofaalinen olekaan.

Irlanti otti lohkossaan kolmossijan, mitä voi pitää kelpo suorituksena maailmanmestari Saksan ja väkevän Puolan vietyä kärkisijat. Skotlannin Irlanti jätti sentään kolmella pisteellä selkäpuolelle.

Hyvä maalivire päällä

Tässä taisteluparissa Bosnia on suosikki etenemään jatkoon, mutta kotiavauksesta joukkue tarvitsee hyvän tuloksen. Irlanti on nimittäin vahva Dublinissa (ei ainuttakaan tappiota ja esimerkiksi 1-0-voitto Saksasta).

Irlanti ei ole mikään kehno vierailija, mutta Skotlannille ja Puolalle se kärsi maalin tappiot. Tasapeli Saksaa vastaan oli kova suoritus, mutta onneakin oli tuolloin matkassa ja maailmanmestari pelasi heikkoa jaksoa.

Tässä parissa kotietu painaa paljon. Uskommekin, että Irlanti lähtee Bosniaan vain pitämään isännät aisoissa iskeäkseen kakkosottelussa kotonaan. Irlanti puolustaakin hyvin, mutta toisaalta Bosnian maalivire on kova. Alla on kolme peräkkäistä voittoa (Andorra 3-0, Wales 2-0 ja Kypros 3-2). Irlanti päätti lohkovaiheen Puola-tappioon.

Vieraat saavat tulla sitä paitsi toimeen ilman tärkeää toppariaan John O’Sheaa sekä pelikieltoaan kärsivää Jonathan Waltersia, joka paukutti kolme häkkiä kymmenessä lohkovaiheen ottelussa. Vaikuttaa myös siltä, että Shane Long on loukkaantuneena sivussa. Kaikki näyttää siis paremmalta isäntien kannalta.

Pelivalintamme on Bosnian voitto William Hillin tuplakertoimella. Irlanti näyttää kyntensä vasta kotikentällään.

Avaa pelitili William Hillille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, Bosnia voittaa
Kerroin: 2,00
Peliyhtiö: William Hill (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 13.11. klo 21.45
TV / stream:  Ottelua ei esitetä Suomessa

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi