Vetovihje: NY Islanders – Arizona 16.11.2015

Sekä New York Islanders että Arizona Coyotes ovat hyökkäysorientoituneita joukkueita, joten ensi yönäkin luvassa lienee runsasmaalinen mittelö.

Osapuolet edustavat eri konferensseja eivätkä kohtaa usein, mutta tämän kaksikon mittelöissä nähdään usein maaleja. Kuusi seitsemästä viime kohtaamisesta New York Islandersin ja Arizona Coyotesin välillä ovat tuottaneet vähintään kuusi maalia.

BW eSports FI €100 welcome

Kotijoukkueella on mennyt kehnosti, sillä viimeiset yhdeksän ottelua ovat tuottaneet vain kolme voittoa. Islandersin kausi alkoi hyvin, mutta nyt olisi ryhtiliikkeen paikka, jos joukkue mielii viime kevään tapaan pudotuspeleihin.

Avoimien ovien kiekkoa

Arizona Coyotes sitten? Joukkue on pelannut avoimien ovien kiekkoa. Coyotes on voittanut useita otteluita viime aikoina, ja näissä on vieläpä mätetty ronskisti maaleja – kaikkiaan 60 kymmenessä viime kamppailussa.

Kotijoukkueelta ovat sivussa ainakin Thomas Hickey ja Eric Boulton. Vierailta pelin jättävät väliin Joe Vitale, Nicklas Grossmann ja Chris Pronger. Steve Downien tilanne on epävarma.

Me odottelemme ottelusta maalijuhlia, joten pelivalintamme on Unibetin yli 5,5 maalia kertoimella 1,95.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Yli 5,5 maalia (varsinaisella peliajalla)
Kerroin: 1,95
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistain vastainen yö klo 02.00
TV / stream:  Viaplay

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi