Vetovihje: HPK – Tappara 17.11.2015

Löysät pois jumbon kustannuksella

HPK pelaa jo neljännen peräkkäisen kotiottelunsa, kun vastaan asettuu tiistai-iltana Tappara. Olisiko liigajumbolle vihdoin luvassa saalista?

BW eSports FI €100 welcome

Me kuittasimme HPK:n kustannuksella pelikassaan mukavasti täydennystä, kun Kärpät kävi hakemassa lauantaina täyden pistepotin (3-5) Ritariareenasta. Kerhon kannalta huolestuttavaa oli tappion ohella se, että ottelu oli jo kolmas peräkkäinen kotiottelu, jossa omissa soi viisi kertaa.

Seura hankki maalivahtiosasto vahvistusta, mutta uusi lainavahti Eetu Laurikainen ei ehdi vielä tähän mittelöön. Luottamuspulan vaikutuksia ykkösvahti Jere Myllyniemen itseluottamukseen voi vain arvailla.

Liigajumbon kaudesta näyttää tulevan pannukakku jo hyvissä ajoin ennen joulutaukoa. Päävalmentajan vaihtumisesta on jo ilmoitettu, eikä peli kentällä kulje nimeksikään.

Tapparalla pahoja poissaoloja

Tappara porskuttaa sarjataulukossa kakkossijalla palattuaan voittokantaan lauantaina JYPin kustannuksella (4-3). Viikonloppu oli joukkueelle murheellinen, kun kultakypärät Kristian Kuusela ja Henrik Haapala loukkaantuivat kumpikin vuorollaan.

Siltikin Tapparan yleisilme on tällä hetkellä monta kertaa kotijoukkuetta pirteämpi. Kerhon meno vaikuttaa todella tuskaiselta, joten pelaamme lauantain tapaan HPK:ta vastaan. Nyt se vielä kannattaa, koska kertoimenlaatijat eivät ole vielä ymmärtäneet reagoida riittävästi Kerhon taaperrukseen.

Unibet antaa vierasvoitosta tuplakertoimen, joka maistuu meille.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Tappara voittaa
Kerroin: 2,00
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 17.11. klo 18.30
TV / stream:  Nelonen Pro ja Ruutu-palvelu

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi