Vetovihje: Pelicans – KooKoo 18.11.2015

Pelicans ja KooKoo iskevät yhteen illan liigakierroksella. Vihjetykki jatkaa liigavihjeissään samalla reseptillä kuin viime viikkoina ja luottaa sarjatulokkaaseen.

BW eSports FI €100 welcome

Taulukossa joukkueet ovat sijoilla 12 ja yhdeksän, Pelicans ensin mainittuna. Naapurustaisto on kauden toinen keskinäinen KooKoon taivuttua avausväännössä kotonaan 1-4-lukemin.

Historiallisessa katsannossa ottelu on mielenkiintoinen sikäli, että joukkueet eivät ole kohdanneet aiemmin pääsarjaotteluita Lahdessa. Liigakarsinnoissa kaksikko sen sijaan oli vastakkain kolmesti 80-90-lukujen taitteen molemmin puolin.

Liigan kuntopuntarissa KooKoo on kakkossijalla voitettuaan neljä viidestä viime ottelustaan. Viimeksi kouvolalaiset rökittivät kotonaan Lukon maalein 4-1. Lahtelaisten saldokaan ei ole huono, seitsemän pistettä. Edellinen ottelu perjantaina KalPaa vastaan tuotti 1-3-kotitappion.

Erikoiset kertoimet

Entäs vedonlyönti sitten? Ennalta Pelicans on katsottu selväksi suosikiksi, sillä esimerkiksi Veikkauksen kertoimet otteluun ovat 1,80-3,90-3,60. Omaan silmäämme asetelma näyttää kuitenkin erikoiselta, eikä vähiten kuntopuntarin perusteella.

Pelicans on hävinnyt maajoukkuetauon jälkeen kummatkin ottelunsa, kun taas KooKoo jatkaa vahvaa menoaan. Vaikuttaa siltä, että kertoimenlaatijat lisäävät kouvolalaisten kertoimiin yhä ”nousijalisää” riippumatta siitä, kuinka hyvin joukkue pelaa.

Pelivalintamme on X2 Unibetin kertoimella 1,89.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Double chance x2
Kerroin: 1,89
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 18.11. klo 18.30
TV / stream:  Nelonen Pro ja Ruutu-palvelu

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi