Vetovihje: Tampa Bay – NY Rangers 19.11.2015

Torstain paras kohde löytyy NHL:stä, kun Tampa Bay Lightning ja New York Rangers iskevät yhteen. Kumma kyllä, kotijoukkue on katsottu suosikiksi.

BW eSports FI €100 welcome

New York Rangersin kauden alku ei ollut paras mahdollinen, mutta viime aikoina peli on ollut pitkälti sitä mitä pitääkin. Vauhdikkaan ja toimivan joukkuepelaamisen sekaan on mahtunut loistosuorituksia myös yksittäisiltä pelaajilta, esimerkkinä kovavireinen norjalainen Mats Zuccarello.

Nyt vastassa on Tampa Bay vieraissa. Rangersillä on kasassa yhdeksän peräkkäistä voittoa, joista kahdeksan on tullut varsinaisella peliajalla.

Paljon tehtyjä ja vähän päästettyjä – siinä Rangersin yksinkertainen menestysresepti. Hyökkäyspeli toimii erinomaisesti, sillä 19 tehtyä maalia viidessä viime ottelussa tuottaa keskiarvoksi lähemmäs neljä maalia per peli. Lisäksi alakerta on tiivis, ja Henrik Lundqvist on jatkanut hyviä otteitaan tolppien välissä.

Ailahteleva kotijoukkue

Kotijoukkueella on sujunut heikommin. Lightning on hävinnyt neljä viidestä viime ottelustaan, eikä kymmenestä edellisestä ole kuin kolme voittoa. Esitykset ovat ailahdelleet kovasti, ja myös vedonlyöjille Tampa Bay on ollut tällä kaudella hankala joukkue. Varsinkin kotona on tökkinyt, sillä kuudesta viime kotiottelusta on tullut vain yksi voitto.

Isänniltä Ondrej Palat, Tyler Johnson ja Cedric Paguette ovat varmuudella sivussa, ja mahdollisesti myös Jonathan Drouin sekä Ryan Callahan. Vierailla on terve ryhmä jalkeilla.

Me emme siis osaa nähdä ottelussa kuin yhden suosikin, ja se ei ole kotijoukkue. Lisäksi Rangersillä on alla voitot kahdesta edellisestäkin vierailusta salamapaitojen luona. Siksi tartumme hetkeäkään epäröimättä kakkosmerkkiin, josta Bet1234 antaa kertoimen 2,70.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Rangers voittaa
Kerroin: 2,70
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantain vastainen yö klo 02.30
TV / stream:  Viasat Hockey

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi