Vetovihje: Real Madrid – Barcelona 21.11.2015

Ilmainen stream tarjolla El Clásicoon

El Clásico! Espanjan kaksi suurinta ja parasta jalkapalloseuraa, Real Madrid ja Barcelona, iskevät yhteen Santiago Bernabéulla todellisessa kuuden pisteen ottelussa.

BW eSports FI €100 welcome

Tuttu näky: Barcelona ykkösenä ja Real Madrid kakkosena. Katalaanit tapaavat olla jatkuvasti askeleen edellä. Nyt eroa on kolme pinnaa, ja koska Realilla on paljon parempi maaliero, voitolla joukkue nousisi kärkeen. Mestaruustaiston kannalta ottelulla on hurjan suuri merkitys.

Ennen taukoa Real Madrid oli loistolyönnissä. Viime ottelussa tuli kuitenkin tappio Sevillan vieraana (3-2), vaikka Real Madrid hallitsi ottelua ja oli muutenkin parempi. Barcelonakin on pelannut pelannut enimmäkseen hyvin ja voitti viimeksi sarjan kärkipäätä edustavan Villarrealin 3-0. Edellisestä tappiosta on pitkä aika.

Messi aloittaa penkillä

Barcelona on siis pelannut hyvin, mutta ei ole kuitenkaan mitenkään erityisesti vakuuttanut otteillaan. Nollapelit ovat olleet paremminkin vastustajien heikkouden ansiota.

Real Madridin on säväyttänyt paremmin niin La Ligassa kuin Euroopassakin. Cristiano Ronaldo ei ole ollut aivan huippuiskussa, mutta muuten peli kulkee. Tai no, miten sen nyt ottaa, kun saldo on kahdeksan maalia 12 ottelussa…

Real häviää harvoin Santiago Bérnabeulla – Barcelonallekaan. Viime kauden kohtaamisen kotijoukkue voitti 3-1.

Jos molemmat joukkueet olisivat terveinä, Real Madrid olisi ollut suosikkimme. Mutta nyt asia on toinen, kun Barcelonan ylivertainen tähti Leo Messi aloittaa penkillä.

Siksi nostamme Real Madridin suosikin asemaan. Ykkönen pelataan varmistuksella, joka sulkee tasurin pois. Unibet antaa dnb:lle markkinoiden parhaan kertoimen 1,88.

Näe ottelu ilmaiseksi:

Bet1234 esittää ottelun ilmaiseksi asiakkailleen. Ellet ole vielä asiakas, saat pelitilin avatessasi 100 euron bonuksen. Paina tästä saadaksesi bonuksen ja nähdäksesi ottelun suorana.

Vetovihje: Real Madrid draw no bet
Kerroin: 1,88
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 21.11. klo 19.15
TV / stream:  Viasat Hockey Finland, Unibet, Bet1234

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi