Vetovihje: Maccabi Tel Aviv – Chelsea 24.11.2015

Mestarien liigan illan ohjelmassa ovat lohkovaiheen viimeistä edelliset ottelut. Oman lohkonsa jumbo Maccabi Tel Aviv toivottaa Chelsean tervetulleeksi Israeliin.

BW eSports FI €100 welcome

TV2 esittää illalla Barcelonan ja Roman välisen mittelön, mutta vedonlyöntiä ajatellen Viasat Sportilla nähtävä ottelu on houkuttelevampi.

Isäntien kannalta peli on pelattu. Maccabi Tel Aviv ei onnistunut edustamaan israelilaista seurajoukkuefutista jatkopaikan arvoisesti. Nolla pistettä, yksi tehty maali ja 11 omiin. Siinä on israelilaisten saldo neljän ottelun jälkeen (kaksi Portoa ja yhdet Chelseaa ja Kiovan Dynamoa vastaan).

Chelsea ei ole entisensä. Tämä kausi on mennyt Valioliigan mestarilta penkin alle. Tällä hetkellä sijoitus Englannin liigassa on 15. Mestarien liigassa on mennyt paremmin, mutta vastus on ollut kehno. Saldona on kaksi voittoa, tasuri ja tappio, mikä oikeuttaa kakkossijaan kolme pistettä Porton takana.

Suosikkina ”kulmaotteluun”

Olisi jättiyllätys, ellei Chelsea ottaisi tänään voittoa. Lontoossa joukkue oli parempi lukemin 4-0, ja se oli melkein alakanttiin. Mutta 1,39 vierasvoitosta? Ei tule kesää.

Kulmapelissä sen sijaan on tarjolla kiintoisa kohde. Chelsea hallitsee ottelua mielin määrin tänään ja voitti kulmat Stamford Bridgelläkin 8-2. Maccabi Tel Aviv hävisi kulmat esimerkiksi Portolle vieraissa 0-13 ja kotona 4-10.

Toki Chelsean syksy on ollut huono. Esimerkiksi viikonloppuna kesti 64. minuutille ennen kuin 1-0-osuma tuli Norwichia vastaan. Silti uskomme Chelsean keräävän enemmän kulmapotkuja takamatkaltakin (-1,5). Betsson antaa kertoimeksi 1,83.

Avaa pelitili Betssonille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: Chelsea -1,5 kulmaa (asian handicap)
Kerroin: 1,83
Peliyhtiö: Betsson (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 24.11. klo 21.45
TV / stream:  Viasat Sport

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi