Vetovihje: Juventus – Manchester City 25.11.2015

Lappuja luvassa?

D-lohkon kakkonen vastaan ykkönen – Juventus vastaan Manchester City. Torinossa on paljon pelissä, ja me uskomme tuomarin käden käyvän taskulla useaan otteeseen.

BW eSports FI €100 welcome

Sevillalla on yhä mahdollisuudet nousta jatkoon, mutta oljenkorsi on ohkainen. Manchester City yhdeksällä pisteellään ja Juventus kahdeksalla ovat joukkueet, jotka jatkavat kauttaan Mestarien liigassa vielä lohkovaiheen jälkeen.

Mutta nyt taistellaankin lohkovoitosta. City istuu toki kuskin paikalla, mutta kotivoitto tänään jättäisi pelin auki. Kertoimenlaatijat nostavat tänään Juventuksen ehkä yllättävänkin kovaksi suosikiksi 1×2-kertoimien ollessa luokkaa 2,30-3,40-3,50.

Passeli korttiraja

Juventuksen siis olisi enemmän tai vähemmän pakko voittaa tänään piikkipaikalle kivutakseen. Mikä tahansa muu tulos jättäisi avaimet Cityn käteen.

Pikku koiruuksia, taktisia kortteja ja kunnon taklauksia – niitä saatetaan tänään siis nähdä, jotta vastustaja saadaan horjumaan. City on vieläpä äärimmäisen ärsytetty kahden heikon esityksen takia. Viimeksi tuli kotona turpaan 1-4-lukemin Liverpoolilta.

Kun varoitusten rajapyykki on isketty neljään, se kelpaa meille. Erotuomarina tänään toimiva Felix Brychkään ei pihtaile kortteja hänkään. Saksalaisen tilastot näyttävät viime europeleissä tältä: 11, 6, 6, 5, 7, 7 korttia.

Yli 4,0 korttia pelataan (panos takaisin tasan neljällä) pelataan Bet1234:lle kertoimella 1,90. Bet1234 vieläpä laskee punaisen kortin kahdeksi keltaiseksi, joten yksi pelaaja voi saada siten jopa ”kolme korttia” ottelussa.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: Yli 4,0 korttia
Kerroin: 1,90
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 25.11. klo 21.45
TV / stream:  Viasat Hockey

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi