Vetovihje: Basel – Fiorentina 26.11.2015

Torstai tietää sitä, että käännämme sivua Eurooppa-liigaan. Basel ja Fiorentina kohtaavat iltakahdeksalta käynnistyvässä ottelussa.

BW eSports FI €100 welcome

I-lohkossa vastakkain asettuvat ykkönen ja kakkonen. Baselilla on yhdeksän pinnaa ja Fiorentinalla kuusi. Varsinkin vieraat ovat pakkovoiton edessä, mikäli lohkon voitto vielä kiinnostaa. Muut tulos voisi tietää vielä jopa putoamista jatkosta.

Lohko näyttää tältä:

1. Basel, 4: 3-0-1, 9p, +4
2. Fiorentina, 4, 2-0-2, 6p, +4
3. Lech Poznan, 4: 1-1-2, 4p, -3
4. Belenenses, 4: 1-1-2, 4p, -5

Koska Fiorentinalla on parempi keskinäisten otteluiden saldo kuin Lech Poznanilla ja turvallinen ”4-0-johto” Belenensesiä vastaan, italialaiset menisivät jatkoon tasapisteissä. Kotiottelunsa joukkue hävisi kuitenkin Baselille 1-2, joten nyt haussa on revanssi.

Vähintään kaksi häkkiä

Fiorentinalla on mahdollisuuksia lohkovoittoon, mutta tänään joukkueen olisi hyvä iskeä vähintään kahdesti, eikä 0-1-tulos välttämättä riitä. Kotonaan Firenzessä joukkue johti maalilla kolmannelta minuutilta 20:nnelle, mutta topparin ulosajo käänsi pelin Baselille.

Lohkovaiheessa Fiorentina on voittanut molemmat ottelunsa (Lech Poznan ja Belenenses) maalierolla 6-0. Toisaalta kotona on tullut kaksi tappiota. Myös Italian liigassa Fiorentina on ollut kova vieraissa.

Basel on ok-joukkue, mutta laadullisesti – sijoituksestaan huolimatta – mielestämme Fiorentinaa heikompi. Lisäksi sivussa on muutama puolustuspään avainnimi.

Fiorentinan neljän ottelun voittoputki katkesi viimeksi 2-2-kotitasuriin Empolia vastaan, mutta joukkue lepuutti osaa ykkösistään. Joukkue on tehnyt vähintään kaksi maalia viidessä peräkkäisessä ottelussa. Baselin käyrä osoittaa alas kahden tappion myötä. Näissä yhdessä omiin meni kolme ja toisessa kaksi maalia.

Fiorentina yli 1,5 maalia pelataan Unibetin kertoimella 2,45.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Fiorentina yli 1,5 maalia
Kerroin: 2,45
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Torstai 26.11. klo 20.00
TV / stream:  Ottelua ei näytetä Suomessa

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi