Vetovihje: Hull – Derby County 27.11.2015

Maalit tötterölle kärkikamppailussa?

Nelonen Pro 2 tarjoilee perjantai-illan ratoksi tiukan kärkitaiston Englannin Championshipistä, kun ykkönen Hull City isännöi nelosta Derby Countya.

BW eSports FI €100 welcome

Yhteen iskevä kaksikko voi hyvin lukeutua niiden kolmen joukkoon, jotka pelaavat ensi kaudella Valioliigassa. Kilpailu on kuitenkin äärimmäisen tiukkaa, sillä taistelu sarjan kärkipäässä käy tasaisena. Hullin ja sarjaviitosen Burnleyn (samoin kuin Derbyn) välillä on vain kahden pisteen ero.

Ottelun merkitys on siis todella suuri. Vierasvoitto tänään tietäisi sitä, että Derby harppaisi taulukossa isäntien edelle sarjakärkeen.

Pari pakkia ulkona

Hyökkäyspeli on ollut vahvaa molemmilla joukkueilla, kun taas oma pää on pitänyt hyvin. Hull on päästänyt omiin vähinten maaleja (9) ja Derby toiseksi vähiten (11) – ja tämä siis 17 ottelussa. Silti uskomme, että molemmat heiluttavat verkkoa tänään vähintään kertaalleen.

Hull on ollut kotonaan varsin vahva, sillä kahdeksasta ottelustaan se on kerännyt saldon 5-3-0. Joukkue on onnistunut maalinteossa jokaisessa kotipelissään ja paukuttanut sarjan toiseksi eniten maaleja: 27. Myös Derbyn lukema (24) on Championshipin parhaimmistoa.

Isänniltä ovat sivussa loistotoppari Michael Dawson ja pakki Andrew Robertson sivussa, mikä on tietysti Derbyn kannalta mieluisa uutinen.

Derby tuskin lähtee peruuttelemaan, joten tuuletuksia saattaa olla luvassa kentän molemmissa päissä. Tulosvetoon 2-1/1-1/1-2?

William Hill antaa BTS-kohteeseen markkinoiden parhaan kertoimen 2,05.

Avaa pelitili William Hillille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: Molemmat onnistuvat maalinteossa (Both Teams to Score)
Kerroin: 2,05
Peliyhtiö: William Hill (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 27.11. klo 21.45
TV / stream:  Nelonen Pro 2

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi