Vetovihje: Leicester – Manchester United 28.11.2015

Jatkaako kotijoukkue loisto-otteitaan kärkitaistossa?

Lauantai-illan helmi on Valioliigan kärkiottelu, jossa Leicester isännöi Manchester Unitedia. Tässä oma näkemyksemme ja pelivihje kuumaan kamppailuun.

BW eSports FI €100 welcome

Leicester on ollut Valioliigan ja koko Euroopan seurajoukkuefutiksen ehdoton ilopilleri. Kaikki asiantuntijat povasivat joukkuetta sarjan hännille, mutta niin vain ryhmä porskuttaa piikkipaikalla.

Sarjaa on pelattu nyt 13 kierrosta, ja Leicesterillä on kasassa muikea saldo 8-4-1. Heikompaa jaksoa on odoteltu, mutta ainakaan vielä siitä ei ole ollut tietoakaan. Vieraisille saapuva sarjakakkonen ManU on pisteen verran perässä. Hyvä tulos osoittaisi, että Leicester on tosissaan pysyttelemässä sarjan kärkipäässä.

ManUn sijoitus kärkijoukoissa ei ole tietenkään yllätys. Peli ei ole yhtä viihdyttävää kuin ”suuruuden vuosina”, sillä Louis van Gaal on luonut suurseurasta puolustuskoneen. Joukkue on päästänyt omiin vähiten maaleja (9) ja pitänyt nollan kuudesti seitsemässä viime ottelussaan kaikki kilpailut mukaan lukien.

Leicester yllättää taas?

Moni odotteli Leicesterille mahalaskua maaottelutauon jälkeen, mutta mitä vielä – Newcastle sai nöyrtyä kotonaan 0-3-tappioon. Sukellusta saadaan siis vielä odotella, jos sitä edes tulee.

ManUn keskiviikkoinen esitys PSV:tä vastaan on kasvattanut odotuksia Leicesterissä. ManU oli nimittäin kehno. Maalinteon kanssa on ollut ongelmia, mutta nyt paikat jäivät todella vähiin.

Viime kauden vastaava mittelö – kun Leicester taisteli putoamista vastaan – oli kotijoukkueen heiniä. Leicester nousi 1-3-tappiolta 5-3-voittoon viimeisen puolituntisen aikana. Tämä antaa isännille varmasti henkistä lisäboostia.

Yllätykseen olisi siis aineksia, mutta luotamme kuitenkin ManUn tiiviiseen alakertaan, emmekä poissulje tasapelin mahdollisuutta. Leicester +0,25 maalia (asian handicap) – tasurilla puolen panoksen voitto – pelataan Bet1234:n kertoimella 1,90.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: Leicester +0,25 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,90
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 28.11. klo 19.30
TV / stream:
MTV Sport 1

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi