Vetovihje: Norwich – Arsenal 29.11.2015

Vain yksi suosikki

Arsenal matkaa Norwichin vieraaksi otteluun, josta lontoolaiset ovat yleensä ottaneet täyden potin mukaansa.

BW eSports FI €100 welcome

Arsenal vaikuttaa ensimmäistä kertaa vuosiin todelliselta mestarikandidaatilta. Mikäli joukkue vain löytää tasaisuutta otteisiinsa, se pysyy mukana taistelussa aina maalilinjalle asti.

Tällä hetkellä tykkimiehillä on kerättynä 26 pistettä 13 ottelusta, mikä oikeuttaa maalieron turvin jaettuun kolmossijaan. Kauden alku oli melkein tahraton, mutta viime aikoina on tullut turhia pistemenetyksiä. Tässä näkyvät loukkaantumiset, jotka tuntuvat riivaavan Arsenalia kausi toisensa jälkeen.

Nyt näyttää kuitenkin hiukan valoisammalta, vaikka moni laatupelaaja onkin yhä sairastuvalla. Danny Welbeck, Tomas Rosisky, Jack Wilshere, Theo Walcott ja Francis Coquelin ovat sivussa, mutta Alexis Sanchez saattaa olla jo mukana. Pahoja poissaoloja siis.

Norwichilla menee kehnosti

Kotijoukkueellakin on ollut heikompi jakso, mutta siinä missä Arsenal on menettänyt pari hassua pinnaa, Norwich on ottanut vain kolme pongoa 21 mahdollisesti seitsemässä viime pelissään. Tappioita on tullut siis kuusi.

Sunnuntaina olisi vieläpä tultava toimeen ilman Matthew Jarvisia, ja Alexander Tetteyn osallistuminen on sekin epävarmaa. Pahoja takaiskuja joukkueelle, joka ei pelaa muutenkaan (hyökkäys-)voittoisaa futista.

Mielenkiintoista on sekin, että Arsenalilla on saldo 6-1-1 kahdeksasta edellisestä keskinäisestä. Arsenal siis viihtyy hyvin Norwichia vastaan niin kotona kuin vieraissakin.

Me pidämme vieraita selvänä suosikkina. Varsinkin jos Alexis Sanchez pelaa, Arsenal -1 (asian handicap) Bet1234:n kertoimella 2,15 on mainio sijoitus. Tällöin panos palautuu maalin voitolla, mikä on hyvä varmistus.

Bet1234 tarjoaa markkinoiden laajimman kattauksen livestreamejä ja 100 euron bonuksen. Nouda omasi täältä!

Vetovihje: Arsenal -1 (asian handicap)
Kerroin: 2,15
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 29.11. klo 18.15
TV / stream:  MTV Sport 1

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi