Vetovihje: Bolton – Brentford 30.11.2015

Championshipin peränpitäjä Bolton on ollut tällä kaudella umpisurkea. Kotiottelu Brentfordia vastaan tuskin kääntää kurssia.

BW eSports FI €100 welcome

Totaalinen fiasko – sitä Boltonin kausi on ollut. Saldona on vaivainen yksi voitto 17 ottelusta! Toki kuivalle maalle olisi ”vain” viisi pistettä matkaa, mutta kun omalla vyölläkin niitä on vasta kahdeksan.

Brentford kompastui maaliviivalla viime kevään nousukamppailussa, kun Middlesbrough oli välierissä parempi. Tämä kausi käynnistyi kehnosti, mutta hiljalleen tulokset ovat alkaneet olla parempaan päin. Tälläkin kertaa joukkue taistelee todennäköisesti noususta.

Voittanut viisi seitsemästä

Brentfordin vire on kova, sillä joukkue on voittanut viisi ottelua seitsemästä edellisestään. Yhden joukkue pelasi tasan ja yhden hävisi huippujoukkue Hull Citylle.

Viime viikolla Brentford näytti hyvää asennetta jouduttuaan vajaalle 1-0-tilanteessa Nottingham Forestia vastaan. Forest tasoitti pian tämän jälkeen, mutta lisäajan seitsemännellä (!) minuutilla tuli voittomaali Brendfordille.

Vierailla on ollut loukkaantumisia, mutta silti katsomme kerroinasettelun erikoiseksi. Pelivalintamme on Brentford +0 maalia (asian handicap) Bet1234:n kertoimella 1,95.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: Brentford +0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,95
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Maanantai 30.11. klo 21.45
TV / stream:  Ottelua ei näytetä Suomessa

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi